Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ο Χάρης Λεμπιδάκης αποκαλύπτει: Η τελευταία βραδιά του Παντελίδη στο Teatro στις 18/2/2016. Αλήθειες που πρέπει να ακουστούν!

Ο Χάρης Λεμπιδάκης αποκαλύπτει: Η τελευταία βραδιά του Παντελίδη στο Teatro στις 18/2/2016. Αλήθειες που πρέπει να ακουστούν!

Υπάρχουν πολλά στοιχεία και αλήθειες φίλοι μου. Και εγώ πλέον όταν νιώθω οτι θίγεται κάποιος απο το περιβάλλον του Παντελή ή εγώ ο ίδιος ή ο Κώστας Μπερτάκης που έχει φάει την λάσπη του αιώνα με υπόγειο τρόπο θα βγαίνω και θα δίνω απαντήσεις με επιχειρήματα

 Με ένα άρθρο- ξέσπασμα, στο σάιτ του newspistol, ο στενός συνεργάτης αλλά και φίλος του Παντελή Παντελίδη ξεσπά και ξεκαθαρίζει τι έγινε στο Τeatro, λίγες ώρες πριν συμβεί το μοιραίο τροχαιo που στέρησε τη ζωή του τραγουδιστή. Ο δημοσιογράφος κάνει λόγο για την έρευνα που αποδεικνύει ότι οδηγούσε ο Παντελής το τζιπ και αναφέρει ότι υπάρχει υλικό για το τι έγινε το βράδυ στο νυχτερινό κέντρο και με ποιους μίλησε ο Παντελής λέγοντας πως είναι στη διάθεση καθε ενδιαφερόμενου.

Ο δημοσιογράφος έγραψε…

Έχω βγει πολλές φορές αυτούς τους έντεκα μήνες και έχω αναπαράγει θέματα συναδέλφων που κατηγορούν την Μίνα, την Φρόσω αλλά και έρευνες σχετικά με την υπόθεση Παντελίδη που ακόμη και σήμερα απασχολεί τα Μέσα Ενημέρωσης και πουλάει απίστευτα. Βρισιές – κατάρες – απειλές έχουν φτάσει στα αυτιά μου απο μερικούς και… Διαβάστε όσα αποκάλυψε για εκείνη τη νύχτα και όχι μόνο, στο TLIFE

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε