Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο άνθρωπος που κρατάει την Rihanna στα λογικά της!

Η τραγουδίστρια φωτογραφίζεται και μιλάει για τον σύντροφό της Matt Kemp αλλά και την υπόθεση του ξυλοδαρμού της.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε επίσημα την σχέση του τον Απρίλιο έπειτα από δεκάδες δημοσιέυματα που τους ήθελαν μαζί. Ο γνωστός παίκτης του μπέιζμπολ έχει μιλήσει για την αγαπημένη του με τα καλύτερα λόγια σε συνεντεύξεις του πράγμα που φανερώνει την ιδιαίτερη σχέση τους. Το ίδιο κάνει κι εκείνη.

“Είναι απλά υπέροχος και είμαι πολύ ευτυχισμένη μαζί του. Ζω μια χαοτική ζωή, αλλά στο τέλος της ημέρας, αυτό είναι ο παράδεισός μου. Με κρατά στα λογικά μου το να μιλάω μαζί του και με την οικογένειά μου”, δηλώνει η diva της RnB στο περιοδικό Elle.

Η τραγουδίστρια κάνει αναφορά και για τον πρών συντροφός της Chris Brown τον οποίο είχε κατηγορήσει για ξυλοδαρμό. “Πριν από ένα χρόνο, ήμουν πάρα πολύ μπερδεμένη. Επειδή ήταν και φίλος μου, εντελώς ξαφνικά, μέσα σε μια νύχτα, άλλαξαν οι ζωές μας. Όχι μόνο η φιλία μας, αλλά ολόκληρη η ζωή μας”, υποστηρίζει η 22χρονη σταρ.

“Ήθελα απλά να ξυπνήσω ένα πρωί και να μη νιώθω αυτόν τον πόνο πλέον. Ήθελα είτε να είμαι μαζί του ξανά, είτε να τον ξεπεράσω. Δεν υπήρχε μέση λύση. Απλά δεν ήθελα να νιώθω άλλο αυτό τον πόνο, αυτή τη σύγχυση”, συνεχίζει η ίδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε