Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ο άστεγος αδελφός της Madonna την περνάει δυο χρόνια και δείχνει πατέρας της!

O άστεγος αδερφός της Madonna μιλάει στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης για τη σχέση του με την Βασίλισα της pop και εξηγεί γιατί η μεγάλη καλλιτέχνις δεν θα ενδιαφερόταν ούτε αν ζει ή πέθανε.

O άστεγος αδερφός της Madonna μιλάει στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης για τη σχέση του με την Βασίλισα της pop και εξηγεί γιατί η μεγάλη καλλιτέχνις δεν θα ενδιαφερόταν ούτε αν ζει ή πέθανε. “Είμαι ένα μηδενικό για εκείνη. Ένα τίποτα, την ντροπιάζω” αναφέρει στον ρεπόρτερ της daily mail και συμπληρώνει.

“Ακόμη και αν πέθαινα από το κρύο, η οικογένειά μου δεν θα το γνώριζε, αλλά ούτε και θα ενδιαφερόταν” εξηγεί για τους 6 μήνες που βρίσκεται άνεργος και άστεγος να κοιμάται κάτω από τις γέφυρες του Μichigan. Αυτή είναι η γέφυρα, κάτω από την οποία βρίσκει καταφύγιο ο Anthony Ciccone!

Ο Anthony Ciccone είναι δυο χρόνια μεγαλύτερος από την Madonna και όμως μοιάζει σαν να είναι ο πατέρας της. Όπως ο ίδιος εκμυστηρεύεται δεν τα πήγαινε καλά με την διάσημη αδερφή του από τότε που ήταν παδιά. “Μισούσαμε ο ένας τον άλλο – αδερφικός ανταγωνισμός, υποθέτω” εξηγεί και συνεχίζει: “Ήταν μια σκύλα, όπως ακριβώς είναι και σήμερα. Δεν έχει αλλάξει καθόλου και αυτό μπορεί κανείς να της το αναγωνρίσει”! 

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε