Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο διεθνής Angelos Frentzos στο TLIFE λίγο πριν το MadWalk!

Απόφοιτος της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών και απόφοιτος του Central Saint Martins στο Λονδίνο (σχέδιο ρούχων & υφασμάτων). Ανήσυχο πνεύμα και ταλέντο που αναγνωρίζεται διεθνώς.

Απόφοιτος της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών και απόφοιτος του Central Saint Martins στο Λονδίνο (σχέδιο ρούχων & υφασμάτων). Ανήσυχο πνεύμα και ταλέντο που αναγνωρίζεται διεθνώς. Ο Angelos Frentzos μιλάει στο TLIFE…

Βάζεις στο shaker ισχυρές δόσεις ταλέντου. Λίγο δρόμο, λίγο σύγχρονη ζωή, λίγο φως, λίγο σκοτάδι, λίγο ανατροπή, λίγο Ελλάδα, λίγο εξωτερικό, λίγο ναι, λίγο όχι και ανακατεύεις. Σερβίρεις με πολλά παγάκια punk “κατασκευής”. O Angelos Frentzos είναι ένα cocktail μόδας, τέχνης και μουσικής… Πίνεις και την ακούς… καλοντυμένα!

H μουσική είναι μέρος της ζωής σου. Πόσο σε επηρεάζει στο δημιουργικό κομμάτι; Σε εμπνέει ή απλά σου κρατάει συντροφιά;

Με επηρεάζει και μου κρατάει συντροφιά συγχρόνως. Πολλές φορές μάλιστα μπορεί και να στηρίξω όλη μου την έμπνευση πάνω σε έναν καλλιτέχνη, μουσικό -είτε σύγχρονο, είτε παλαιότερο.

Αν είχαμε τη δυνατότητα να “ακούσουμε” τα ρούχα σου τι θα ακούγαμε; Ποιους καλλιτέχνες;

Τους Radiohead ή τους Salem.

Με ποιον καλλιτέχνη θα συνυπάρξεις στο MadWalk; Γιατί; Τι σας συνδέει;

Mε την Ilia Darling. Μας συνδέει το subculture.

Χρησιμοποιείς κάποια prints. Μίλησέ μας λίγο για αυτά…

Συνήθως δεν χρησιμοποιώ prints, απλά βρήκα την τεχνική του Sound print. To μετάξι είναι μαύρο και με υπέρηχους γίνεται εμπριμέ. Είναι εντελώς καινούρια τεχνική.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε