Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

O φαντάρος Ηλίας Βρεττός στο TLIFE: “Τα πάντα γύρω μας φαντάζουν να θέλουν αλλαγή”

O φαντάρος Ηλίας Βρεττός στο TLIFE: “Τα πάντα γύρω μας φαντάζουν να θέλουν αλλαγή”

Ο Ηλίας ανακαλύπτει στο στρατό πράγματα για τον εαυτό του και τα μοιράζετε με το TLIFE!

Ο Ηλίας Βρεττός υπηρετεί την μαμά πατρίδα κι ενώ μέχρι πρόσφατα τον απολαμβάναμε με την Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Κώστα Μαρτάκη και την Ελένη Φουρέιρα στο ”Άνοδος Stage”, τώρα τραγουδάει κυρίως στις σκοπιές!

Ήρθε η ώρα, ύστερα από πολλές αναβολές, να εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία στη μονάδα της αεροπορίας στρατού στη Λαμία, χωρίς όμως να αφήσει στην άκρη τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις! Άλλωστε το τραγούδι είναι κάτι που τον γεμίζει και τον κάνει ευτυχισμένο

Στις άδειές του κάνει κάποιες εμφανίσεις ή ασχολείται με την προώθηση της νέας του δισκογραφικής δουλειάς… «Μέτρα τ’ αστέρια» μας λέει με καταξιωμένους συντελεστές να υπογράφουν τα νέα του τραγούδια.

Αυτό που τον κάνει όμως να ξεχωρίζει από τους άλλους φαντάρους είναι το ταλέντο του και η ικανότητα που έχει να μιλάει για τον εαυτό του με απόλυτη ειλικρίνεια. Μέσα στο στρατό ανακαλύπτει και συνειδητοποιεί περισσότερα πράγματα για τον εαυτό του και φυσικά τα μοιράζεται με το TLIFE!

Ποια είναι η εικόνα που έχεις για την απόλυτη ευτυχία;
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει απόλυτη επιτυχία. Γενικά ο όρος του «Απόλυτου» δεν με βρίσκει σύμφωνο, όσο ψηλά και αν έχεις φτάσει πάντα υπάρχει περιθώριο για βελτίωση.

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σου;
Το να έρθει η στιγμή που θα έχω είτε εγώ είτε κάποιο πολύ δικό μου πρόσωπο κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Διάβασε στο TLIFE όλη τη συνέντευξη του Ηλία Βρεττού


Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε