Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ο ηθοποιός Σ. Καλαθάς έκανε τεστ υποκριτικής στην γυναικοπαρέα του “Μίλα”!

Ο ηθοποιός Σ. Καλαθάς  έκανε τεστ υποκριτικής στην γυναικοπαρέα του “Μίλα”!

Δες βίντεο…

Ο τηλεοπτικός ”Δημήτρης Μπέλλος” από τα Μυστικά της Εδέμ ή αλλιώς, Στέλιος Καλαθάς, φιλοξενήθηκε σήμερα στο πλατώ της εκπομπής ”Μίλα” και, εκτός του ότι μίλησε στην Τατιάνα, την Τζούλη και την Σοφία για την απιστία, τις έβαλε να κάνουν κι ένα μάθημα – τεστ υποκριτικής, για να δει πόσο καλές ηθοποιοί είναι…

Για την απιστία και τα σημάδια που τη φανερώνουν…
”Το καταλαβαίνεις, ότι κάτι έχει γίνει όταν αρχίσει τα… δεν θέλω, δεν μπορώ κλπ. Το καταλαβαίνεις από την όλη ατμόσφαιρα, από το βλέμμα, αλλάζει η ματιά – γιατί κακά τα ψέματα, όσο καλοί ηθοποιοί και να είμαστε, το βλέμμα φανερώνει πολλά… Στη δραματική σχολή μπορεί να μαθαίνουμε πολλά, αλλά πάντα μας έλεγαν ” να φοβάστε τους θεατρίνους της ζωής”! …Υπάρχουν κι άτομα που είναι ενοχικά και το κουβαλάνε όταν το κάνουν αυτό. Στη δική μου περίπτωση το είχα κρύψει για λίγο χρονικό διάστημα, γιατί υπήρχε συγκεκριμένος λόγος που έπρεπε να κρυφτεί αυτό. Θα σου πω όμως, κάτι… Επειδή γενικά ζούμε μια ζωή πολύ δήθεν, σε μια χώρα στην οποία είναι όλα δήθεν, πλέον ψάχνω το ουσιαστικό… Πλέον πρέπει να είμαστε πιο ουσιαστικοί! Σχετικά με τα σημάδια ξανά τώρα, όταν είσαι με πολύ καιρό με έναν άνθρωπο ξέρεις και τις συνήθειές του, τα απλά πράγματα της καθημερινότας, τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.”

Ο Στέλιος Κεφαλάς συμμετέχει στη θεατρική παράσταση ”Το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ”
”Το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ, είναι το δεύτερο βιβλίο μετά το Βίβλο που έχει διαβαστεί πιο πολύ στον κόσμο. Την σχετική παράσταση ανεβάζουμε στο θέατρο ”Άνεσις” στη Λεωφόρο Κηφισίας. Είναι πραγματικά μια εξαιρετική παράσταση, απίστευτα επίκαιρη γιατί ακόμα και μέσα σε αυτή την πίεση και το ”σκοτάδι” που ζούσαν αυτοί οι άνθρωποι -κάτι ανάλογο συμβαίνει και σε εμάς σήμερα- υπάρχουν φως, ελπίδες, έρωτας, χιούμορ, δύναμη. Και αυτό είναι σημαντικό. Να περάσουμε το μήνυμα στον κόσμο ότι, μπορεί να είναι όλα γύρω μας γκρίζα, αλλά υπάρχει η δύναμη του να ζήσω που σε κάνει να σκέφτεσαι τελείως διαφορετικά όταν είσαι μέσα στο πρόβλημα…”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε