Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ο ηθοποιός Τσάρλι Σιν χωρίζει!

Ο ηθοποιός Τσάρλι Σιν χωρίζει!
Ο αμερικανός ηθοποιός Τσάρλι Σιν και η σύζυγός του, Μπρουκ Μίλερ, υπέβαλαν αίτηση για διαζύγιο επικαλούμενοι αγεφύρωτες διαφορές μεταξύ τους.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Μάιο του 2008 αλλά είναι σε διάσταση από τα Χριστούγεννα του 2009, όταν ο ηθοποιός συνελήφθη για οικογενειακή βία στο Άσπεν του Κολοράντο. Έχουν αποκτήσει δύο δίδυμα αγόρια τα οποία θα μείνουν με τη μητέρα τους ενώ ο Σιν θα έχει δικαίωμα να τα επισκέπτεται και θα καταβάλει διατροφή ύψους 55.000 δολαρίων μηνιαίως.
 
Αυτό είναι το τρίτο διαζύγιο του Σιν ο οποίος το τελευταίο διάστημα περνά μια ιδιαίτερα ταραγμένη περίοδο. Στα τέλη Οκτωβρίου είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης και παρ’ ότι ο ατζέντης του ανέφερε ότι παρουσίασε μια “αλλεργική αντίδραση”, τα χολιγουντιανά μέσα ενημέρωσης δεν δίστασαν να υποστηρίξουν ότι έχει προβλήματα με το αλκοόλ.

Το περιοδικό People μάλιστα, στην ιστοσελίδα του, έγραψε ότι ο ηθοποιός βρέθηκε μεθυσμένος και γυμνός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε, το οποίο ήταν κυριολεκτικά διαλυμένο.

 
Η Κριστίνα Γουόλς, η ηθοποιός σε ταινίες ενηλίκων, η οποία κλειδώθηκε στην τουαλέτα όταν ο Σιν έπαθε αμόκ, σκοπεύει να τον μηνύσει, ανέφερε η ιστοσελίδα TMZ.com.
 
Παρά τα προβλήματα που είχε με το νόμο τη δεκατία του 1990 για υποθέσεις ναρκωτικών, βίαιη συμπεριφορά και πορνεία, ο Τσάρλι Σιν είναι ένας από τους πιο καλοπληρωμένους ηθοποιούς της τηλεόρασης στις ΗΠΑ. Λέγεται μάλιστα ότι για τη σειρά Two and a Half Men όπου πρωταγωνιστεί αμείβεται με 2 εκατομμύρια δολάρια ανά επεισόδιο.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε