Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ο κρητικός μουσικός Μ. Κονταρός τραγουδάει για πρώτη φορά μετά το ατύχημα!

Ο κρητικός μουσικός Μ. Κονταρός τραγουδάει για πρώτη φορά μετά το ατύχημα!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 03.03.2011 | 21:05

tlife

Για την υγεία του Μανώλη Κονταρού ενημέρωσαν οι διαχειριστές της προσωπικής του ιστοσελίδας και τον βλέπουμε να τραγουδάει για πρώτη φορά μετά από το ατύχημα. Δες το βίντεο

Για την υγεία του Μανώλη Κονταρού ενημέρωσαν οι διαχειριστές της προσωπικής του ιστοσελίδας και τον βλέπουμε στο blog "irakliotikosteki" να τραγουδάει για πρώτη φορά μετά από το ατύχημα.

Aναφορικά με την πορεία αποκατάστασης της υγείας του γράφει στην προσωπική του σελίδα

"Με αφορμή τη δημοσιοποίηση μερίδας δημοσιευμάτων που ανέφεραν ρεπορτάζ περί πλήρους αποκατάστασης του προβλήματος με τα κάτω άκρα που αντιμετωπίζει γενναία ο Μανώλης μας, γίνεται σαφές ότι το δεξί του πόδι ανταποκρίνεται απόλυτα στις εγκεφαλικές εντολές, ενώ και το αριστερό πόδι παρουσιάζει, μέσω των εξειδικευμένων ασκήσεων αποκατάστασης, σημαντική βελτίωση.

Ο Μανώλης μας χρειάζεται ακόμα τη βοήθεια ειδικού καροτσιού  για τις μετακινήσεις του, ενώ συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια του για πλήρη επαναφορά.

Έχοντας μεγάλη στήριξη από το οικογενειακό του περιβάλλον και τους φίλους του που τον επισκέπτονται καθημερινά, τόσο από τη Γερμανία, όσο και από την Ελλάδα, η διάθεση του Μανώλη μας είναι ιδιαίτερα θετική!"

Το blog που δημοσίευσε το βίντεο της Γερμανίας, γράφει χαρακτηριστικά

Κι όμως, τα κατάφερε! Ο Μανώλης Κονταρός βγήκε ακόμη πιο δυνατός μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε στην Αθήνα και λίγο έλειψε να του κόψει το νήμα της ζωής του.

Μετά από μήνες, μαζί με τους συνεργάτες του, που δεν έλειψαν ούτε στιγμή από κοντά του, τραγουδά μέσα από το δωμάτιο της κλινικής του ειδικού κέντρου αποκατάστασης στη Γερμανία, όπου και διεκομίσθη. Κεφάτος και δυνατός!
 
Δες το βίντεο

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο