Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ο λαμπερός γάμος Νικόλαου – Τατιάνας! Το TLife θα είναι εκεί.

Όλα είναι έτοιμα για τον παραμυθένιο γάμο που θα στρέψει την προσοχή των διεθνών μέσων στην Ελλάδα!

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για τον παραμυθένιο γάμο του Νικόλαου και της αγαπημένης του Τατιάνας Μπλάτνικ στις Σπέτσες. Το TL!fe θα ταξιδέψει στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού για να σου μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όσα γίνονται στον πιο λαμπερό γάμο του καλοκαιριού!

Μία μέρα πριν από τον γάμο, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η σύζυγός του Άννα Μαρία θα δώσουν ένα κοκτέιλ πάρτι για να καλωσορίσει στο νησί τους καλεσμένους του γάμου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο “Posidonio Grace“, από το οποίο θα βγει νυφούλα η Τατιάνα και έχει μισθωθεί εξ’ ολοκλήρου για τη φιλοξενία των προσκεκλημένων.

Ανάμεσα στους καλεσμένους θα βρίσκονται μέλη βασιλικών οικογενειών, αρχηγοί κρατών και πλήθος επισήμων και ως εκ τούτου τα μέτρα ασφαλείας θα πρέπει να είναι δρακόντεια. Ήδη, λοιπόν, έχουν κινητοποιηθεί εκτός από την Αστυνομία, το Λιμενικό, άνδρες ασφαλείας από τις πρεσβείες των χωρών των υψηλών προσκεκλημένων, η Δημοτική Αστυνομία του νησιού και δεκάδες ιδιωτικοί σωματοφύλακες.

Η τέως βασιλική οικογένεια ωστόσο σε συζήτηση της με το δήμαρχο του νησιού, Βαγγέλη Κονταξάκη ζήτησε να μην ενοχληθεί κανένας που θα θελήσει να παραστεί στο μυστήριο. “Θέλουμε να έρθει όλος ο κόσμος, μην ενοχλήσετε κανέναν άνθρωπο που θέλει να έρθει στο γάμο” φέρεται να είπε ο Νικόλαος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε