Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο μεγάλος τελικός του EuroVoice! Το TLIFE είναι εκεί!

Απόψε η δεύτερη βραδιά του μεγάλου τελικού στο “Αθηνών Αρένα”. Ο Enrique Iglesias θα βρεθεί στη σκηνή εκτός απροόπτου!

Ξεκίνησε η μεγάλη βραδιά του τελικού του μουσικού διαγωνισμού EuroVoice που φέτος διοργάνωσε η χώρα μας. Στο “Αθηνών Αρένα” βρίσκεται η παρουσιάστρια του event Pamela Anderson, που περιμένει τις υπόλοιπες συμμετοχές του διαγωνισμού, αλλά και ο Enrique Iglesias!


 
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη χθεσινή βραδιά του διαγωνισμού, την αποχώρηση του Σάκη Ρουβά και της Anastacia, το κοινό και οι διοργανωτές περιμένουν να κυλήσουν όλα ομαλά.
 
Σήμερα θα παρακολουθήσουμε τα υπόλοιπα συγκροτήματα που θα τραγουδήσουν και θα διεκδικήσουν μια θέση στην καρδιά του κοινού. Special guest της βραδιάς θα είναι ο Enrique Iglesias, εκτός απροόπτου βέβαια! Ο Ισπανός super star έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για να παρουσιάσει ένα show που όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί.
 

 
Σχολιαστές των τελικών είναι ο Παναγιώτης Χατζιδάκης και η Μαίρη Συνατσάκη, που μας παρέχουν ενδιαφέρουσες και χρήσιμες πληροφορίες, δίνοντας παράλληλα το δικό τους τόνο.

Οι διαγωνιζόμενοι θα εμφανιστούν με της εξής σειρά:

14. Doro-Doron Eitan (Ισραήλ)

15. Duo Moderato (Σερβία)
16. Demiserables (Ισπανία)
17. Berta (Λευκορωσία)
18. Tafkanik (Αυστρία)
19. Pil (Δανία)
20. Alexandr Lominsky (Ρωσία)
21. Loraine and The Toy Soldiers (Ελβετία)
22. Bjorn Lislegaard (Νορβηγία)
23. Dominanta (Εσθονία)
24. Altin GOCI (Αλβανία)
25. Marlen Angelides (Ηνωμένο Βασίλειο)
26. 3nity Brothers (Γαλλία)
27.Jerry & Blueberry (Σλοβενία)
28. The Secret (Κύπρος)
 
Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού Eurovoice θα αναδειχθεί μόνο από τις ψήφους του κοινού (με αποστολή SMS) κατά τη διάρκεια και των δύο τελικών.

Ο νικητής θα κερδίσει το βραβείο των 100.000 ευρώ και ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με μεγάλη πολυεθνική δισκογραφική εταιρία , που θα υποδειχθεί από τους διοργανωτές . Το σύνολο των βραβείων που θα κερδίσουν οι φίλοι της διοργάνωσης , φτάνει το ποσό των 50.000 ευρώ .

  

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε