Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ 16 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ο παιδίατρος του Tlife λύνει τις απορίες των γονέων!

Ο παιδίατρος του Tlife λύνει τις απορίες των γονέων!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 22.11.2012 | 18:00

tlife

Ο παιδίατρος Δρ. Σπύρος Μαζάνης απαντά στις ερωτήσεις σας όπως εσείς τις στέλνετε στο Tlife!

Ερώτηση
"Έχω μια κόρη 7 χρονών. Μπορώ να της μιλήσω για την περίοδο των γυναικών; Είναι νωρίς και με τι τρόπο να της το εξηγήσω;"

Απάντηση

Είναι σχετικά νωρίς για να κάνετε μια τέτοια κουβέντα. Αν όμως το παιδί σας έχει ήδη κάποιες απορίες που πιθανόν να του δημιουργήθηκαν από συζητήσεις στο σχολείο ή από την τηλεόραση κ.τ.λ. ή εάν έχει αρχίσει να έχει κάποια συμπτώματα όπως πονάκια στην κοιλίτσα θα μπορούσατε να ξεκινήσετε να το ενημερώνετε. Η ενημέρωση πρέπει να γίνεται πάρα πολύ αθώα, αληθινά μεν αλλά όχι δραματικά ώστε να τρομάξει το παιδί. Υπάρχουν στα καλά βιβλιοπωλεία πολύ καλά βιβλία από την ανατομία του σώματος και γύρω από το πώς θα πρέπει να ενημερώσετε ένα παιδί για το συγκεκριμένο θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡ. ΣΠΟΥΡΟΥ ΜΑΖΑΝΗ ΣΤΟ tlife.gr

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Υour Face Sounds Familiar: Το TLIFE στο πρώτο live του τέταρτου κύκλου του λαμπερού show! Υour Face Sounds Familiar: Το TLIFE στο πρώτο live του τέταρτου κύκλου του λαμπερού show!
  2. Τα μεγαλύτερα ...μυστήρια του Survivor που ζητούν απαντήσεις! Τα μεγαλύτερα ...μυστήρια του Survivor που ζητούν απαντήσεις!
  3. Survivor Παιχνίδι Ερωτήσεων: 6 απαντήσεις-μαργαριτάρια που χάρισαν άφθονο γέλιο [vids] Survivor Παιχνίδι Ερωτήσεων: 6 απαντήσεις-μαργαριτάρια που χάρισαν άφθονο γέλιο [vids]