Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο παραμυθένιος γάμος της Μαριέττας Χρουσαλά!

Σε λίγο καιρό η γλυκιά παρουσιάστρια θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της κι αυτό την κάνει να νιώθει απίστευτα ευτυχισμένη.

“Αισθάνομαι τόσο τυχερή γι΄ αυτό που ζω! Ταιριάζουμε απόλυτα. Συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλο. Όταν γνώρισα τον Λέοντα γοητεύτηκα από την εμφάνισή του”, δηλώνει Μαριέττα Χρουσαλά λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

 “Είχα καλό προαίσθημα από την πρώτη στιγμή. Δεν άργησα να καταλάβω ότι θέλω να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί του. Έχει χιούμορ και δυναμικό χαρακτήρα και με κάνει να αισθάνομαι ασφάλεια. Με κάνει να νιώθω μοναδική”, συμπληρώνει για τον άντρα της ζωής στο περιοδικό Life&Style.

Ο γάμος της έχει οργανωθεί μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια για να είναι σαν παραμύθι. Μάλιστα, μαζί με τον Λέοντα Πατίτσα έχουν και το δικό τους προσωπικό site για το γάμο. “Αυτό το site μας το έκανε δώρο ένας φίλος μας. Είναι το πιο συνηθισμένο πράγμα στο εξωτερικό, το κάνουν όλοι οι διοργανωτές γάμων και αφορά μόνο τους καλεσμένους. Δεν το βρίσκεις στο Google. Ο Λέων έχει μεγάλη οικογένεια στην Αμερική, που δεν με έχει δει ποτέ. Επίσης ανθρώπους από τη δουλειά του που δεν έχουν ιδέα ποια είμαι”, εξηγεί η ίδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε