Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

O πορτιέρης του Ritz μιλάει για τους διάσημους επισκέπτες του πολυτελούς ξενοδοχείου!

Ο πιο διάσηµος θυρωρός του Λονδίνου ήταν Κρητικός και έγραψε βιβλίο για ότι αποκόμισε από τους διάσημους επισκέπτες του ξενοδοχείου…

Ο επι χρόνια θυρωρός του θρυλικού ξενοδοχείου Ritz στο Λονδίνο, είναι Έλληνας και μέσα από το βιβλίο του ” Ο Τζόρτζ του Ritz” περιγράφει όλα τα σκηνικά των διάσημων πελατών του ξενοδοχείου στα οποία υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας.

Ο Kρητικός στην καταγωγή Γεώργιος Φαφουτάκης μέσα στα χρόνια κατάφερε κι απέκτησε φιλίες με κάποιους από τους πιο διάσημους πολιτικούς όπως ο Βενιζέλος, συναναστράφηκε αστέρες του Χόλυγουντ και βρέθηκε να διασκεδάζει με  Έλληνες εφοπλιστές όπως ο Εμπειρίκος, ο Λυκιαρδόπουλος και ο Βαλλιανός. Μέσα από μία ζουμερή περιγραφή δεν διστάζει να εξιστορήσει ότι αποκόμισε από εκείνους.

“Ο κ. Σταύρος Νιάρχος, ο γαμπρός του Ωνάση, ήτανε σίγουρα πλούσιος πριν τον πόλεμο. Τον ήξερα γιατί έμενε στο Ριτζ και δεν συγκρινόταν με τους μεγάλους ιδιοκτήτες. Δεν είχε άλογα ιπποδρομιών ή γιοτ τότε. Νομίζω είχε μετοχές σε ένα πλοίο, που τις πούλησε όταν πήγε στο ελληνικό ναυτικό. Όταν τελείωσε με τη θητεία του πήγε στην Αμερική. Και την επόμενη φορά που τον είδα ήταν εκατομμυριούχος”.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε