Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ο “πρόεδρος” της Σπιναλόγκας με τις γυναίκες της ζωής του! Δες φωτογραφίες

Μαζί με την σύντροφό του Μαρλένε Καμίνσκι και την κόρη τους θέλησαν να εκμεταλευτούν τις ημέρες που θα παραμείνουν στη συμπρωτεύουσα για την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούν από κοινού.

Σε ανέμελες στιγμές με την οικογένειά του συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός τον Τάσο Νούσια. Μαζί με την σύντροφό του Μαρλένε Καμίνσκι και την κόρη τους θέλησαν να εκμεταλλευτούν τις ημέρες που θα παραμείνουν στη συμπρωτεύουσα για την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούν από κοινού.

Το φωτορεπορτάζ της Real News τους εντόπισε στα γραφικά πλακόστρωτα της Θεσσαλονίκης. Ο πρόεδρος από την επιτυχημένη σειρά “Το Νησί” πρωταγωνιστεί φέτος και σε μία από τις πιο μεγάλες επιτυχίες στο θέατρο – δεδομένης της ιδιαιτερότητας της παράστασης – η οποία έχει τίτλο “Σκουλήκια.

Μετά λοιπόν από τις παραστάσεις στην Αθήνα, οι οποίες και σημείωσαν ιδιαίτερη επιτυχία, η ομάδα της παράστασης υπό την σκηνοθετική οδηγία του Μάνου Πετρούση ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη.

Ποια είναι όμως η γοητευτική σύντροφος του Τάσου Νούσια;

Οι δύο ηθοποιοί συναντήθηκαν το 2005 στο training που είχε γίνει για την παράσταση “Οι Αμαζόνες ξυπνούν”, όπου και κέρδισαν τις εντυπώσεις κερδίζοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αμέσως η χημεία και ο ενθουσιασμός ήταν έκδηλος, κάτι που μετουσιώθηκε σε μεγάλο έρωτα. Την σχέση τους ήρθε να συμπληρώσει η γέννηση της κόρης τους Ιωάννας το 2008.

Διάβασε εδώ περισσότερα και δες φωτογραφίες

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε