Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο θερμιδομετρητής του Πάσχα! Πόσες θερμίδες “κοστίζουν” οι γιορτινές απολαύσεις;

Ο θερμιδομετρητής του Πάσχα! Πόσες θερμίδες “κοστίζουν” οι γιορτινές απολαύσεις;

Αυτό το Πάσχα θα πας στο τραπέζι της Ανάστασης διαβασμένη! Plus μάθε όλα τα οφέλη που μπορεί να σου προσφέρει κάθε παραδοσιακό φαγητό των ημερών.

Γιορτές είναι. Και θέλεις κι εσύ, όπως όλοι μας, να ξεφύγεις από τα άγχη της καθημερινότητας, από τα άγχη της διατροφής και τις στερήσεις. Καλό όμως είναι να έχεις στο μυαλό σου μερικά πράγματα ώστε να προσπαθήσεις -έστω- να διατηρήσεις το μέτρο.

Έτσι, στο κείμενο που ακολουθεί θα διαβάσεις πόσο “κοστίζει” σε θερμίδες η κάθε πασχαλινή απόλαυση, αλλά και τα οφέλη που μπορεί να σου προσφέρει.

“Ναι… μπορείς να απολαύσεις τις Πασχαλινές λιχουδιές χωρίς τύψεις! Αρκεί να κάνεις τις σωστές επιλογές που θα διακρίνονται από ποικιλία, ισορροπία και μέτρο κυρίως!” εξηγεί η Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος Γιούλη Φραγκιαδουλάκη και σου δίνει όλες τις πληροφορίες  που χρειάζεσαι για να γνωρίζεις τι τρως!

ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Κουλούρια: Τα κύρια συστατικά τους είναι αλεύρι, βούτυρο, αυγά και η ζάχαρη. Κάποιες φορές όμως φτιάχνονται και με ελαιόλαδο. Έτσι είναι πιο υγιεινά, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι μπορείς να τα καταναλώσεις ελεύθερα.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε