Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο βασιλικός γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας!

Ο βασιλικός γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας!

Το πριγκιπικό ζεύγος ανακοίνωσε τον γάμο του με συνέντευξη τύπου!

Χτες το πρωί ο πρίγκηπας Νικόλαος, μαζί με την αγαπημένη του Τατιάνα ανακοίνωσαν όλες τις λεπτομέρειες για τον γάμο τους.

Το μυστήριο θα γίνει μετά το καλοκαίρι στη χώρα μας και αν και είναι μαζί επτά χρόνια και αποφάσισε να παντρευτεί στη χώρα μας, αλλά δεν γνωρίζει ακόμη το μέρος, αλλά θα ναι σίγουρα στην εξοχή.

«Η Τατιάνα διάλεξε την Ελλάδα και ήταν κάτι που επιθυμούσα και εγώ. Το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν θα το κάνουμε Αθήνα αλλά κάπου στην εξοχή. Ένας ελληνικός γάμος, χαλαρός και σε στενό κύκλο», δήλωσε ο πρίγκηπας.

«Την έβαλα στο καΐκι της μητέρας μου και πήγαμε μια μικρή κρουαζιέρα. Δεν ήθελα να ψυλλιαστεί τι πήγα να κάνω και είχε δει κάτι μικρές αλλαγές που είχαν γίνει στο καΐκι επάνω και τις κοίταζε. Της λέω «έλα να σου δείξω λίγο στην πλώρη μια μικρή διαφορά που έχει γίνει» και εκεί έσκυψα και της έκανα την πρόταση και μου λέει «τι κάνεις εκεί κάτω; Σε ένα γόνατο γονάτισα, γιατί, εάν ήταν και στα δύο, θα ήταν σαν να προσευχόμουν… Δεν είχε καταλάβει τίποτα», δήλωσε ο Νικόλαος και η Τατιάνα, η οποία καθόταν δίπλα του και του έπιανε το χέρι, πρόσθεσε: «Δεν είχα καταλάβει τίποτα. Ακούγεται λίγο «χαζό» μετά από επτά χρόνια που είμαστε μαζί, αλλά σοκαρίστηκα. Ο Νικόλας έκλαψε…».

Δείτε το video από την ανακοίνωση.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε