Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Οδ. Σταμούλης: Ο Ηλίας θα έχει εξωσυζυγική σχέση στη “Ζωή της Άλλης”!

Οδ. Σταμούλης: Ο Ηλίας θα έχει εξωσυζυγική σχέση στη “Ζωή της Άλλης”!

Για την επιτυχημένη σειρά του Mega “Η ζωή της άλλης”, τις εξελίξεις στην επόμενη σεζόν και την οικογενειακή του ευτυχία μίλησε στο TLIFE ο Οδυσσέας Σταμούλης.

Ο γνωστός ηθοποιός Οδυσσέας Σταμούλης μίλησε στο TLIFE για το ρόλο του Ηλία Καλλιφατίδη, που υποδύεται στη σειρά του “Mega”, “H ζωή της άλλης”, τις εξελίξεις που θα δούμε την επόμενη σεζόν και τις αντιδράσεις των θαυμαστών του.

“Μου αρέσει πολύ ο ρόλος του Ηλία γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω έναν οικογενειάρχη με παιδιά και εγγόνια, που είναι καλός και σωστός άνθρωπος και έχει μια πολύ τρυφερή σχέση με την γυναίκα του”, λέει χαρακτηριστικά ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Αυτό, βέβαια, που αρέσει περισσότερο στον Οδυσσέα Σταμούλη είναι και η απήχηση που έχει στον κόσμο ο ρόλος του.

“Ο κόσμος με φωνάζει Ηλία, όταν με συναντά στο δρόμο. Από παιδάκια 3 χρόνων, μέχρι 83 με φωνάζουν έτσι”, λέει χαρακτηριστικά, δηλώνοντας πολύ χαρούμενος που η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί έχει τόσο μεγάλη επιτυχία. “Ο κόσμος αγαπά τον Ηλία και τον συμπαθεί, μέχρι στιγμής. Δεν ξέρω, όμως, αν ανατραπεί ο ρόλος στο μέλλον και αλλάξουν στοιχεία , αν θα αλλάξουν και οι αντιδράσεις του κόσμου”, αναφέρει.

Όσον αφορά τις εξελίξεις στη “Ζωή της άλλης”, ο ίδιος λέει πως φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά καθώς έρχεται ένα εγγόνι στην οικογένεια του Ηλία Καλλιφατίδη, ενώ θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα με την Ξένια και την μητέρα του Κάτια. Βέβαια, όπως αναφέρει ο ταλαντούχος ηθοποιός, στα πρώτα επεσόδια, που η Κάτια θα έχει προβλήματα υγείας, θα είναι στο νοσοκομείο και θα χάσει τη μνήμη της, ο γιος της θα την δει με συμπάθεια, χωρίς όμως να μπορεί να ξεχάσει όσα του έχει κάνει.

Ακόμη, όσον αφορά τη σχέση του τηλεοπτικού Ηλία με την σύζυγό του, ο Οδυσσέας Σταμούλης λέει πως θα υπάρξουν αλλαγές που θα ανατρέψουν τα δεδομένα. “Ο Ηλίας θα έχει μια ερωτική ιστορία εκτός σπιτιού”, αποκαλύπτει ο γνωστός ηθοποιός.

Παράλληλα, ο ίδιος αναφέρει που δεν τον ενοχλεί καθόλου που παίζει σε καθημερινή σειρά, αντίθετα του αρέσει πολύ. Μάλιστα, βρίσκει το αποτέλεσμα εξαιρετικό, παρόλο που όλοι δουλεύουν κάτω από μεγάλη πίεση. Εξάλλου, ενόψει οικονομικής κρίσης, είναι ικανοποιημένος που έχει δουλειά. “Κάνουμε το σταυρό μας που γίνονται 3 δουλειές και είμαστε στη μια. Είμαι τυχερός που είμαι σε μια καλή δουλειά”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε