Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Οι 10 εντολές για να είσαι κούκλα no matter what! Κάνε κλικ εδώ!

Τύπωσε αυτή την σελίδα και κόλλησέ την στο ψυγείο σου! Εφάρμοζε αυτά τα tips καθημερινά!

Είναι πράγματα που όλες ξέρουμε λίγο πολύ! Και τα εφαρμόζουμε η αλήθεια είναι αλλά σε θεωρητικό επίπεδο! Τι θα έλεγες αυτή την φορά να τους τηρούσες και σε πρακτικό; Το καλοκαίρι σιγά- σιγά μας αφήνει και μια νέα σεζόν ανοίγεται μπροστά μας. Αν δεν βάλεις τώρα στόχους, πότε ακριβώς θα το κάνεις; Φρεσκάρουμε την μνήμη σου και σου θυμίζουμε τις 10 εντολές για να είμαστε όμορφες No Matter What!

1. Μην ξεχνάς το αντηλιακό σου 

Είναι το πιο σημαντικό όπλο κατά της γήρανσης και του καρκίνου του δέρματος. Επίλεξε ένα προϊόν που προστατεύει τόσο από τις ακτίνες UVB όσο και από τις UVA. Φρόντισε επίσης να έχει αντιοξειδωτικές ουσίες, για να προστατεύει αποτελεσματικά από τη φωτογήρανση και μην ξεχνάς να το φοράς κάθε πρωί πριν βγεις από το σπίτι σου!

2. Μην καπνίζεις

Το κάπνισμα προκαλεί -εκτός των άλλων- πρόωρη γήρανση, αφυδάτωση και ρυτίδες, κυρίως στα σημεία όπου το δέρμα είναι λεπτότερο, όπως γύρω από το στόμα και τα μάτια. Η απελευθέρωση υπολειμμάτων πίσσας και νικοτίνης στους ιστούς του δέρματος, προσθέτει χρόνια και αφαιρεί γοητεία.

3. Μην ξενυχτάς άσκοπα
Ο βραδινός ύπνος αποτελεί πηγή νεότητας, αφού κατά τη διάρκειά του ενεργοποιούνται διάφορα ένζυμα που αποκαθιστούν τις βλάβες των κυττάρων ή αντικαθιστούν τα παλιά με νέα, ενώ αυξάνεται η παραγωγή του κολλαγόνου, που κάνει την επιδερμίδα πιο λαμπερή και ελαστική.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε