Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Οι 10 νέες τάσεις για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2012-13! Δες, μάθε και προετοιμάσου για τη νέα σεζόν..

Οι 10 νέες τάσεις για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2012-13! Δες, μάθε και προετοιμάσου για τη νέα σεζόν..

Η νέα σεζόν πλησιάζει και φέρνει μαζί της νέες τάσεις, χρώματα, σχέδια και μήκη! Tα νέα trends για την ερχόμενη σεζόν είναι 20! Δες τα πρώτα 10..

H νέα σεζόν φέρνει μαζί της νέα σχέδια, μήκη, χρώματα αλλά και κανόνες που αν θέλουμε να λεγόμαστε ενημερωμένες στη μόδα – χωρίς απαραίτητα να τους ακολουθούμε πιστά – οφείλουμε να τους προσαρμόσουμε στη ζωή μας. Φέτος οι οίκοι μας θέλουνε “κυρίες” με βασικό τους μότο “more is more”. Μακριά παλτό, ζεστά πλεκτά, φορέματα κλειστά που αφήνουν τα πάντα στη φαντασία αφού δεν αποκαλύπτουν σχεδόν κανένα σημείο του σώματος μας, ποικιλία ζεστών χρωμάτων, prints, μεταλλικές λεπτομέρειες, δέρμα και μία αίσθηση ρομαντισμού και νοσταλγίας από μία εποχή γεμάτη αθωότητα. 

Αν θα έπρεπε να μετρήσω τις νέες τάσεις για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2012-13 και να σου δώσω ένα νούμερο να έχεις στο μυαλό θα έλεγα πως είναι 20 βασικές που αξίζει να γνωρίσεις φέτος. Αυτή την εβδομάδα το TLIFE σου φέρνει τις 10 πρώτες από αυτές ώστε σιγά σιγά να προετοιμάσεις την χειμερινή σου γκαρνταρόμπα σύμφωνα πάντα με τους νέους κανόνες.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε