Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι stars! Εκατομμύρια δολάρια για κάθε ταινία!

Βγήκε η λίστα με τους δέκα πιο ακριβοπληρωμένους stars του Hollywood από τον Ιούνιο του 2009 έως τον ίδιο μήνα του 2010. Ποιος είναι στην κορυφή;

Υπάρχουν ηθοποιοί οι οποίοι γυρίζοντας μια και μόνο ταινία βγάζουν τόσα χρήματα ώστε να μπορούν να συντηρήσουν ακόμη και τα δισέγγονά τους. Κάποιους τους υποψιάζεσαι, κάποιους δεν τους έχεις φανταστεί καν.
 
Τι θέση έχει ο Brad Pitt στη λίστα αυτή και ποιος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος star του Hollywood για την περίοδο Ιούνιος 2009- Ιούνιος 2010; Οι απαντήσεις όλες παρακάτω!

1. Johny Depp
Ο πρωταγωνιστικός του ρόλος στην “Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων” τον έκανε πλουσιότερο κατά 75 εκ. δολάρια. Χρήματα που πολλοί από εμάς δεν έχουμε καν ονειρευτεί!

2. Ben Stiller
O διάσημος κωμικός δεν κερδίζει χρήματα μόνο από τις ταινίες στις οποίες συμμετέχει. Το 2009-10 κέρδισε 53 εκ. δολάρια και σαν παραγωγός!

3. Τοm Hanks
Παρόλο που μείωσε τις οικονομικές του απαιτήσεις για την επόμενη ταινία του με τίτλο “Larry Crowne”, ο Tom Hanks είναι τρίτος στη λίστα κερδίζοντας για το ίδιο διάστημα 45 εκ.

4. Adam Sandler
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι θεωρείται δυνατό χαρτί από παραγωγούς και σκηνοθέτες. Για την περίοδο 2009-10 ο Adam Sandler κέρδισε 40 εκ. δολάρια!

5. Leonardo Di Caprio
To “Nησί τςν Καταρραμένων” και το “Inception” το οποίο προβάλλεται τώρα στους κινηματογράφους έκαναν τον Leonardo πλουσιότερο κατά 28 εκ. δολάρια.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε