Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Οι Έλληνες star θυμούνται τις καλύτερες Πρωτοχρονιές!

Οι Έλληνες star θυμούνται τις καλύτερες Πρωτοχρονιές!

Το NewsIt επικοινώνησε με αγαπημένα αστέρια της εγχώριας showbiz και κατέγραψε αξέχαστες Πρωτοχρονιές τους! Μαρία Σολωμού, Αποστόλης Τότσικας.Χάρης Ασημακόπουλος…

Η Μαρία Σολωμού θυμάται…

“Ήταν πριν 3 χρόνια στη Ρώμη, όταν είχαμε βρεθεί εκεί σχεδόν όλο το cast των Singles, για γυρίσματα!
Τότε πραγματικά λειτουργήσαμε σαν τουρίστες και καθώς τρώγαμε σε ένα εστιατόριο, με την αλλαγή του χρόνου, πεταχτήκαμε στο δρόμο και λουστήκαμε στην κυριολεξία με… σαμπάνια! Ήταν πραγματικά μία ιδιαίτερη Πρωτοχρονιά που θα έχω να τη θυμάμαι…”

Φέτος η Μαρία θα μείνει στην Αθήνα για να αλλάξει τον χρόνο…

Ο Αποστόλης Τότσικας θυμάται…

“Γενικά τυχαίνει κάθε Πρωτοχρονιά να είμαι άρρωστος… Μία από τις ωραίες μου Πρωτοχρονιές ήταν πέρυσι στο Αμστερνταμ (με πολύ μικρή παρέα), που πραγματικά ένιωθα τον ευρωπαϊκό αέρα! Έκανα ήρεμα πράγματα που μου αρέσουν, όπως βόλτες με τα ποδήλατα και επισκέψεις σε διάφορες εκθέσεις! Πραγματικά μου άρεσε!”

Αυτές τις ημέρες ο Αποστόλης θα βρίσκεται στην Αθήνα…

Η Εβελίνα Παπούλια θυμάται…

“Θυμάμαι όλες τις Πρωτοχρονιές που έχω περάσει με πραγματικά αγαπημένα μου πρόσωπα! Βαριέμαι απίστευτα όλες αυτές τις κλισέ επισκέψεις και εξόδους που κάνουμε αυτές τις μέρες με γνωστούς-αγνώστους για αυτό και τις έχω σταματήσει τα τελευταία χρόνια… Μου αρέσει πολύ να ταξιδεύω στο εξωτερικό όταν μπορώ αλλά φέτος θα βρίσκομαι στην Αθήνα…”

Ο Μάριος Αθανασίου θυμάται…

” Όσο όλη αυτή η ιστορία ήταν παραμύθι, ήταν πάντα ωραία… Δυστυχώς μεγαλώνουμε και χαλάει!
Θυμάμαι ήμουν εφτά χρονών στο χωριό της μαμάς μου, την Άρτα και ακόμη στη φάση που πιστεύω στον Άγιο Βασίλη!
Παίζω χαρτιά μπροστά στο αναμμένο τζάκι, κερδίζω και το πρωί ξυπνάω και βρίσκω παντού δώρα που είχε φέρει ο Άγιος Βασίλης τρυπώνοντας από την καμινάδα! Αυτές ήταν γιορτές… Τώρα που θέλουμε να βγαίνουμε και να “φαινόμαστε” τις έχουμε υποβαθμίσει…”

Η Κατερίνα Τσάβαλου θυμάται…

“Την Πρωτοχρονιά δεν την θεωρώ και καμιά ιδιαίτερη μέρα, αυτό που με ενδιαφέρει έιναι να είμαι με δικά μου πρόσωπα και να νιώθω πραγματική αγάπη και ασφάλεια! Θέλω να είμαι με την οικογένειά μου, που συνήθως έρχεται στην Αθήνα για να είναι μαζί μου και τους φίλους μου! Και φέτος λόγω θεάτρου θα βρίσκομαι στην Αθήνα!”

Ο Χάρης Ασημακόπουλος θυμάται…

”Ήταν πριν τρία χρόνια και μόλις είχα αγοράσει το δικό μου σπίτι στην Αθήνα! Από τη μία ήμουν πολύ χαρούμενος για αυτό και από την άλλη είχα χάσει ένα αγαπημένο μου πρόσωπο 20 μέρες πριν! Τα συναισθήματα ήταν ανάμικτα και είχα κοντά μου πολλούς και αγαπημένους φίλους… Αυτή είναι η αγαπημένη μου Πρωτοχρονιά ως σήμερα!”

Ο Χάρης τις μέρες των Χριστουγέννων βρισκόταν στο Βερολίνο αλλά ΄για την αλλαγή του χρόνου, επέστρεψε στην Αθήνα!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε