Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Οι Onirama μοίρασαν χαμόγελα στα παιδιά! Δες που βρέθηκαν χθες το απόγευμα

Δες φωτογραφίες από τη χθεσινή εμφάνιση των Onirama…

Γύρω από ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο βρέθηκαν χθες το απόγευμα οι Onirama και μοίρασαν στα παιδιά πλούσια δώρα, ενόψει των εορτών. Το γνωστό συγκρότημα εμφανίστηκε στο Bliss και στήριξε με την παρουσία του το φιλανθρωπικό έργο των ομάδων Green και Care.

 

Όπως είχαν ανακοινώσει και οι ίδιοι μέσα από τη σελίδα τους στο Facebook, το απόγευμα της Παρασκευής μπήκαν για λίγο στο ρόλο του Άγιο Βασίλη και μοίρασαν χαμόγελα αισιοδοξία στα παιδιά που βρέθηκαν στην εκδήλωση που έγινε στο κέντρο της Αθήνας.

 

Από τις 10 του μήνα μέχρι και χθες συλλέγονταν δώρα στην είσοδο του Εμπορικού Κέντρου για τα παιδιά που δυσκολεύονται να αποκτήσουν ρούχα. Τα δώρα δόθηκαν: στο Ίδρυμα Χατζηκώνστα, στην Αδελφότητα Αγίας Άννας, στο Σύλλογο παιδιών με ειδικές ανάγκες-Μέγαρα, στο Φόρουμ Προσφύγων, στον Ξενώνα Εστία, σε παιδιά από το Διαπολιτισμικό Δημοτικό Αμφιθέας και Διαπολιτισμικό Λύκειο Ελληνικού.

 

Οι Onirama έδωσαν το “παρών” και έμειναν για αρκετή ώρα μαζί με τους μικρούς τους φίλους, τραγουδώντας τα κάλαντα και μπαίνοντας για τα καλά στο κλίμα των ημερών.

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε