Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Οι άντρες τελικά δεν προτιμούν τις ξανθιές!

Λαχταρούν καστανές με μπλε μάτια και όχι φυσικά τις αδύνατες αλλά ούτε τις παχουλές….
Όπως καταλαβαίνεις, αν το μαλλί σου έχει καεί από το ντεκαπάζ, ήρθε ο καιρός να το βάψεις καστανό αφού σύμφωνα με έρευνα του κοινωνικού δικτύου Badoo, οι άντρες προτιμούν τις καστανές γαλανομάτες που διαθέτουν ένα μέσο βάρος (ούτε πολύ παχουλές, ούτε και εξαιρετικά αδύνατες).
 
Στην έρευνα συμμετείχαν 2000 άντρες που απάντησαν σε ερωτηματολόγιο με σκοπό να βρεθούν τα στοιχεία εκείνα που τους έλκυουν στο αντίθετο φύλο.
 
Σύμφωνα με το Badoo λοιπόν, το 33,1% των συμμετεχόντων βρίσκει τις καστανές ιδιαίτερα ελκυστικές ενώ το 28,6% δηλώνουν φαν των μελαχρινών και μόλις το 29,5% δηλώνουν φαν των ξανθών καλλονών! Στο πυρ το εξώτερο βρίσκονται οι κοκκινομάλλες με ποσοστό προτίμησης που φτάνει μόλις το 8,8%.
 
Καλά είναι τα νέα και για τα πιο αφράτα κορίτσια αφού η πλειοψηφία των αντρών -περί το 38,8%- αναζητά την τέλεια γυναίκα με καμπύλες μεγέθους medium προς large (12-14 σε βρετανικά μεγέθη ρούχων) ενώ μόνο το 10% ψάχνει κορίτσια λεπτεπίλεπτα μεγέθους extra small (6-8)
 
Βέβαια, τα πολλά πολλά κιλά δεν εξιτάρουν τα αρσενικά αφού μόλις το 4,2% εκφράζει προτίμηση για κορίτσια παχουλά με περίσσιες καμπύλες.
 
Όταν φτάνουμε στο χρώμα ματιών, το 40,2% προτιμά τις γαλανομάτες, το 29,2% τις καστανομάτες, το 17,5 % τις πρασινομάτες και το 13,1% των ανδρών αγαπά τα κορίτσια σκουρόχρωμα φουντουκί ματάκια.
 
 
Το ίδιο κοινωνικό δίκτυο έκανε την πιο πάνω έρευνα και σε άλλες χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Βραζιλία, η Ιταλία, η Ισπανία και η Γαλλία. Τα αποτελέσματα μπορούν να σε εκπλήξουν. Οι Γάλλοι ήταν οι μόνοι που έδειξαν να προτιμούν τη γυναίκα λεπτή!
 
Δυστυχώς για τις ξανθιές παρουσίες, σε καμία χώρα δεν πρώτευσαν στις επιλογές των ανδρών.
 
Σε όλες τις χώρες οι άντρες προτιμούν τα μελαχρινάκια εκτός της Βρετανίας που έδειξε προτίμηση στο καστανό.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε