Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Oι celebrities αγαπούν τα γούνινα γιλέκα! Εσύ;

Oι celebrities αγαπούν τα γούνινα γιλέκα! Εσύ;

Oι celebrities επιλέγουν εντυπωσιακά γούνινα γιλέκα και gilets! Δες τι στιλ επέλεξαν αλλά και πως τα φόρεσαν…

Tα γούνινα πανωφόρια είναι κάτι που φέτος το χειμώνα επέστρεψε δυναμικά στο προσκήνιο και σίγουρα ήταν ένα πολύ καλό έναυσμα για να προσθέσεις λίγο glam στην καθημερινότητά σου. Ένα εντυπωσιακό κομμάτι που όμως αρκετές φορές σου φαίνεται δεσμευτικό ως προς το πως να το φορέσεις χωρίς να φαίνεσαι υπερβολική. Έτσι η μόδα σου απάντησε στο ερώτημά σου με τα γούνινα γιλέκα που αν μη τι άλλο φοριούνται πολύ πιο εύκολα. Και αγαπήθηκαν πολύ σχεδόν από όλες μας αφού είναι ελάχιστες εκεί έξω που αυτές τις κρύες μέρες δεν τα έχουν τιμήσει.

Σκέψη που από ότι φαίνεται δεν την έκανες μόνο εσύ αλλά και πολλές επώνυμες κυρίες της διεθνούς αλλά και της εγχώριας showbiz. Το TLIFE όπως συνηθίζει σου συγκεντρώνει εκείνες που το φόρεσαν καλύτερα ώστε να περάσεις τον χρόνο σου βλέποντας το στιλ και το χρώμα που επέλεξαν αλλά να πάρεις και ιδέες για το πως το συνδύασαν.

Η Beyonce κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της εμφανίστηκε με γούνινο γιλέκο με κουκούλα σε απόχρωση γκρι – άσπρο. Η Victoria Beckham επέλεξε ένα κοντό γούνινο gilet σε απόχρωση καμηλό ως μία chic πινελιά στο κατά τα άλλα ροκ σύνολό της. Ενώ η Βίκυ Καγιά δημιούργησε ένα πολύ κομψό ασπρόμαυρο σύνολο με highlight τη γούνα.

Την Εlizabeth Hurley απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός στο αεροδρόμιο με total black γιλέκο. Η Jennifer Lopez στους δρόμους της Νέας Υόρκης έκανε ίσως έναν από τους πιο ενδιαφέροντες συνδυασμούς με δερμάτινο παντελόνι, λευκό loose μπλουζάκι και γούνινο γιλέκο με έντονη τρίχα.Το super model Εlle Mcpherson διατήρησε την γκρι απόχρωση στο casual σύνολό της με τζιν, t-shirt και γούνινο γιλέκο σε μαύρο και γκρι.

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε