Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Οι celebrities αποκαλύπτουν πώς θα περάσουν τις γιορτές και κάνουν τις ευχές τους!

Οι celebrities αποκαλύπτουν πώς θα περάσουν τις γιορτές και κάνουν τις ευχές τους!

Τα διάσημα ονόματα της ελληνικής showbiz μιλούν στο TLIFE για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και εκφράζουν τις επιθυμίες τους…

Τα Χριστούγεννα έφθασαν και όπως όλοι έτσι και οι διάσημοι της ελληνικής showbiz ετοιμάζονατι να γιορτάσουν μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Το TLIFE επικοινώνησε με τους Έλληνες celebrities και έμαθε πού και με ποιούς θα περάσουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Τατόχρονα, όλοι έδωσαν τις ευχές τους για το νέο έτος και είπαν πως βιώνουν την οικονομική κρίση των ημερών.

Mιχάλης Χατζηγιάννης: Χριστούγεννα στην Αθήνα με την οικογένειά του

Ο αγαπημένος τραγουδιστής θα περάσει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο σπίτι του στην Αθήνα, οικογενειακά!

Αυτό που έυχεται για το 2011 είναι: “Ευτυχία και χαρά σε όλον τον κόσμο και όσο γίνεται περισσότερη ψυχραιμία και υπομονή!”

Όσο για το δώρο που θέλει από τον Άγιο Βασίλη: “Κάνω αυτό που αγαπάω. Η μουσική είναι όλη μου η ζωή. Δεν θα ήθελα κάτι άλλο…”

Φαίη Σκορδά: Χριστούγεννα με τον Γιώργο στο Κιλκίς

 

 
Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Πρωινό Μου” Φαίη Σκορδά δήλωσε πως τα πρώτα Χριστούγεννα ως παντρεμένη και την Πρωτοχρονιά θα τα περάσει στο Κιλκίς μαζί με τον αγαπημένο της Γιώργο Λιάγκα. “Και τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά θα τα περάσουμε με τον Γιώργο στο Κιλκίς και με την δική μου οικογένεια και με την δική του”, δήλωσε.
 
Η ευχή της για το νέο χρόνο είναι: “Να είμαστε όλοι γεροί, δυνατοί και να μην χάσουμε την αισιοδοξία μας με όλα αυτά που συμβαίνουν”.

Δέσποινα Καμπούρη: Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στην Αθήνα

 
Η οικοδέσποινα της εκπομπής “Lifestyle” Δέσποινα Καμπούρη θα μείνει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στην Αθήνα. “Τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά θα είμαι κατά πάση πιθανότητα Αθήνα, δεν έχω κανονίσει κάτι γιατί είχα πάρα πολύ δουλειά αυτές τις μέρες με τις εγγραφές των εκπομπών, τα κλεισίματα των τευχών, εφημερίδες κλπ οπότε μάλλον θα είμαι εδώ”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
Μιλώντας για την οικονομική κρίση, η ίδια δήλωσε πως έχει επηρεαστεί, όπως και όλος ο κόσμος. “Έχει επηρεάσει όχι μόνο εμένα, όλους μας γιατί αυτό είναι μια αλυσίδα. Ό,τι συμβαίνει στον διπλανό μας πολύ σύντομα θα συμβεί και σε εμάς. Είμαι πολύ πιο προσεκτική πλέον, δεν είμαι σπάταλη, προσπαθώ να μαζεύω χρήματα όσο μπορώ γιατί τα έξοδα, οι φόροι, τα τέλη κυκλοφορίας, και οι περαιώσεις και όλα αυτά δυστυχώς δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για να μαζέψει κανείς χρήματα. Παρόλα αυτά είμαι πολύ πιο σφιχτή πλέον στις σπατάλες και στα έξοδα”, υπογράμμισε.
 
Η ευχή της για το 2011 είναι: “Να μην υπάρχει φτώχεια, να μην ξαναδώ ανθρώπους να προσπαθούν να βρουν τροφή μέσα σε κάδους απορριμάτων, να μην κλείσουν επιχειρήσεις και να μην μείνουνε άνθρωποι στο δρόμο”.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Χριστούγεννα με τους “Πειρατές”


 

Θα δουλεύει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά η γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη και θα βρίσκεται στη θεατρική παράσταση του “Lido Music Theatre”. “Τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά θα είμαι στο ”LIDO MUSIC THEATRE” στους πειρατές”, είπε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.
 
Μιλώντας για την οικονομική κρίση, η ίδια είπε πως την έχει επηρεάσει, όπως όλους. “Με έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση”, δήλωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη.
 
Το δώρο που θα ήθελε από τον Άγιο Βασίλη είναι το εξής: “Το δώρο που θα ήθελα από τον Άγιο Βασίλη είναι υγεία και αγάπη”.
 
Η ευχή της για το νέο έτος είναι: “Να αποκτήσουμε όλοι μας πολιτική και κοινωνική συνείδηση”.
 
Σίσσυ Χρηστίδου: Χριστούγεννα με την οικογένειά της
 

 
Η Σίσσυ Χρηστίδου θα περάσει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με τον συζυγό της θοδωρή και τον μονάκριβο γιό της. “Τα Χριστούγεννα θα ανέβουμε αυθημερόν στη Θεσσαλονίκη για να φάμε στο σπίτι της μητέρας μου όλοι μαζί οικογενειακά, όπως κάνουμε κάθε χρόνο, αλλά μετά θα γυρίσουμε κατευθείαν γιατί έχει το μαγαζί ο Θοδωρής. Την Πρωτοχρονιά Αθήνα, θα κατέβουν οι φίλοι μας από την Θεσσαλονίκη και θα τα περάσουμε εδώ”, ανέφερε.
 
Για την οικονομική κρίση, είπε το εξής: “Εννοείται και ποιον δεν έχει επηρεάσει; Όλοι έχουμε μαζευτεί, προσπαθούμε να περάσουμε τις γιορτές όσο καλύτερα μπορούμε και πρέπει να παραμένουμε ψύχραιμοι και αισιόδοξοι”.
 
Το δώρο που θέλει από τον Άγιο βασίλη είναι ένα δεύτερο παιδάκι. “Ένα δεύτερο παιδάκι θα ήθελα”, εξομολογήθηκε.
 
Η ευχή της για το 2011 είναι: “Υγεία Υγεία Υγεία και Ψυχραιμία!”

Γιώργος Καραμίχος: Χριστούγεννα στη Νίσυρο


 
Ο γνωστός ηθοποιός θα περάσει τα Χριστούγεννα στη Νίσυρο και την Πρωτοχρονιά στην Αθήνα, πάντα με φίλους και συγγενείς.
 
Μιλώντας για την οικονομική κρίση, ο Γιώργος Καραμίχος ανέφερε ότι τον έχει επηρεάσει αρκετά. “Η κρίση μ’ έχει επηρεάσει προφανώς αρκετά”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
Παράλληλα, όσον αφορά το δώρο που θέλει να του φέρει ο Άγιος βασίλης, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε πως θέλει αγάπη. “Από τον Άγιο Βασίλη θα ζητούσα αγάπη με τα συγγενικά μου πρόσωπα”, σημείωσε.
 
Η ευχή του για το νέο έτος είναι: “Ευχή για το 2011 αγάπη, υγεία και καλά κουράγια για όλον τον κόσμο”.
 
Μαρία Κορινθίου: Οικογενειακά Χριστούγεννα με την κόρη της

 
Η Μαρία Κορινθίου θα περάσει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά μαζί με τον Γιάννη Αϊβάζη και την μονάκριβη κορούλα τους Ισμήνη. “Και τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά θα τα περάσουμε στο σπίτι οικογενειακά, που ούτως ή άλλως το έχουμε θέσει πια σαν έθιμο. Ειδικά την Πρωτοχρονιά στο σπίτι, γιατί είναι η μικρή πια και το έχουμε συνδυάσει με τον ερχομό του Άγιου Βασίλη που φέρνει τα δώρα.”, είπε η γνωστή ηθοποιός.
 
Μιλώντας για το πόσο την έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση, η μαρία δήλωσε το εξής: “Ναι, όλους μας έχει επηρεάσει σε πολλά πράγματα, δηλαδή από το να σε παίρνουν σε μια δουλειά και τα λεφτά να είναι ανύπαρκτα, μέχρι το να έχεις δουλέψει σε κάποια δουλειά και να περιμένεις τα χρήματά σου ή από την καθημερινότητά σου ,που βλέπεις ότι ο κόσμος μπορεί να μην έχει χρήματα για να βγει έξω ή οτιδήποτε. Όλους τους επηρεάζει λίγο πολύ, είτε κάποιος έχει περισσότερη οικονομική άνεση είτε κάποιος έχει λιγότερη. Βέβαια εξαρτάται και από τις ανάγκες του καθενός”.
 
Τέλος η ευχή της για το 2011 είναι: “Εύχομαι ψυχική γαλήνη, ηρεμία και υγεία.”

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε