Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Οι celebrities δίνουν ευχές Χριστουγέννων στο TLIFE και αποκαλύπτουν πού θα περάσουν τις γιορτές

Τι εύχονται οι επώνυμοι για τις ημέρες των Χριστουγέννων;

Λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων θέλουν να ζήσουν όλοι σήμερα και να βρεθούν οικογενειακά και με φίλους για να γιορτάσουν τη γέννηση του Θεανθρώπου. Τα σπίτια έχουν γεμίσει με όμορφες μυρωδιές και μελωδίες και όλοι ετοιμάζονται για το γιορτινό τραπέζι. Με αφορμή τη σημερινή μέρα το TLIFE μίλησε με τους διάσημους της ελληνικής showbiz και έμαθε πού και με ποιους θα περάσουν αυτές τις γιορτινές μέρες.
 
Διάβασε όλα όσα εύχονται για τα Χριστούγεννα οι αγαπημένοι σου stars μόνο στο TLIFE
 
Ρούλα Κορομηλά: Ρεβεγιόν στο Κολωνάκι


 
Με τους φίλους και τον αδελφό της θα περάσει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά η Ρούλα Κορομηλά. Η γνωστή παρουσιάστρια θα βρεθεί στο εστιατόριο “Duka” στο Κολωνάκι και θα απολαύσει το γιορταστικό γεύμα με τους αγαπημένους της ανθρώπους.
 
“Γιορτές θα περάσω στην Αθήνα και Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά θα είμαι με τον αδερφό μου και φίλους στο “Duka”!”, είπε στο TLIFE.
 
Η ευχή της για το νέο χρόνο: “Εύχομαι στον κόσμο να ζει τις στιγμές! Να βλέπουμε θετικά και με αισιοδοξία το μέλλον.”
 
Σίσσυ Χρηστίδου: Χριστούγεννα με τον γιο και τον Θοδωρή


 
Οικογενειακά με τον Θοδωρή Μαραντίνη και τον μικρό Φίλιππο – Ραφαήλ θα περάσει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά η Σίσσυ Χρηστίδου. Η γνωστή παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Ant1 θα περάσει μεγάλο μέρος των διακοπών στην πρωτεύουσα, καθώς ο σύντροφός της θα έχει live εμφανίσεις με τον Σάκη Ρουβά και την Ελένη Φουρέιρα στο Αθηνών Αρένα.
 
Η ίδια είναι πολύ χαρούμενη που έρχονται οι γιορτές και θα περάσει αυτές τις όμορφες μέρες με τους άντρες της ζωής της.
 
Η ευχή της για το 2012: “Εύχομαι το 2012 να είναι αισιόδοξο και με πολλά θετικά μηνύματα! Οι Έλληνες θα το κάνουμε το θαύμα μας!!!”

Διάβασε περισσότερες ευχές από καλλιτέχνες και όχι μόνο, στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε