Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Οι celebrities περπατούν στο κόκκινο χαλί των Oscars μαζί με τους γονείς τους!

Δες ποιοι stars του Χόλιγουντ πήγαν στην απονομή μαζί με τους γονείς τους…

Οικογενειακή υπόθεση φαίνεται πως είναι για πολλούς stars του Χόλιγουντ η απονομή των βραβείων Oscars. Ενώ, λοιπόν, κάποιοι εμφανίζονται στο κόκκινο χαλί μαζί με τους λαμπερές συνοδούς τους, αρκετοί από τους επώνυμους προτιμούν να πάνε εκεί με την μητέρα και τον πατέρα τους…
 
Μάλιστα, οι μεγαλύτεροι γόηδες του κινηματογράφου δεν διστάζουν να περπατήσουν περήφανα στο κόκκινο χαλί και να φωτογραφηθούν κρατώντας το χέρι της μαμάς τους. Από τον Tom Cruise μέχρι τον Javier Bardem και τον Ben Afflect, βλέπουμε τους ηθοποιούς να δίνουν οικογενειακά το “παρών” στα Oscars.
 
Φέτος, στην 84η απονομή των βραβείων είδαμε τον Brad Pitt να φθάνει στο red carpet μαζί με την αγαπημένη του Angelina Jolie, αλλά και τους γονείς του Jane και Bill Pitt.

 
Ακόμη, το “παρών” στην απονομή μαζί με την μητέρα τους έδωσαν Jonah Hill με την μητέρα του Sharon Lyn και ο Alexander Payne με την μητέρα του Peggy Payne. Ο τελευταίος, μάλιστα, όταν ανέβηκε στη σκηνή να παραλάβει το βραβείο του για την ταινία “Οι απόγονοι” το αφιέρωσε στην μητέρα του, λέγοντας της στα ελληνικά “Σ’ αγαπώ πολύ!”.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε