Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Οι δέκα διάσημες που απάτησαν τους συντρόφους τους!

Η Jessica Simpson

Την άτακτη ζωή του Tiger Woods και του Jesse James έχουν κάνει και κάποιες από τις διάσημες σταρ της Showbiz….

Φαίνεται ότι το να απατάς τον σύντροφό σου δεν είναι θέμα φύλου, όπως ανακαλύπτουμε από την έρευνα που έχει κάνει το the frisky. 

H γνωστή τραγουδίστρια Jessica Simpson χώρισε με τον αγαπημένο της Nick Lachey γιατί κυκλοφορούσαν φήμες ότι είχε παράνομο δεσμό με κάποιον τραγουδιστή. Ο τραγουδιστής αυτός ήταν ο Adam Levine του συγκροτήματος Maroon 5, τον οποίο όμως παράτησε για να τα φτάξει στην συνέχεια με τον John Mayer.

H Whoopi Goldberg

Η ηθοποιός Whoopi Goldberg, πρόσφατα δήλωσε σε τηλεοπτική της συνέντευξη ότι έχει απατήσει τον σύζυγό της αρκετές φορές κατά την διάρκεια του γάμου. “Το έκανα 5 με 6 φορές. Ναι, τα θαλάσσωσα. Ναι, ήμουν παντρεμένη. Έκανα αυτά τα λάθη, συμβαίνει μερικές φορές”, δήλωσε. Η δημοφιλής ηθοποιός ίσως να είναι και η μόνη που δικαιολογεί τον Jesse James λέγοντας πως ίσως αναζητούσε κάτι διαφορετικό.

Η Meg Ryan

H Meg παραδέχτηκε ότι απάτησε τον σύζυγό της Denis Quaide κατά την διάρκεια του γάμου τους με το συμπρωταγωνιστή της Russell Crowe. Η δικαιολογία που έδωσε η ίδια στον εαυτό της αλλά και στον κόσμο ήταν οι πολλαπλές εξωσυζυγικές περιπέτειες του Quaide και τελικά αυτό τους οδήγησε στο διαζύγιο.

H Madonna

H βασίλισσα της pop διατηρούσε δεσμό με τον Alex Rodriguez ενώ ήταν παντρεμένη με τον Guy Ritchie. Η σχέση αυτή οδήγησε σε διπλό διαζύγιο, αν και οι φήμες λένε ότι η Madonna αντιμετώπιζε ήδη προβλήματα με τον σύντροφό της.

Η LeAnn Rimes

Η ιστορία της δημοσιογράφου που τα έφτιαξε με τον συμπαρουσιαστή της Eddie Cibrian ενώ και οι δύο ήταν πατρεμένοι μοιάζει να  είναι βγαλμένη από κινηματογραφική ταινία. Η LeAnn όπως ήταν φυσικό χώρισε με τον σύζυγό της Dean Sheremet και συνέχισε τον δεσμό της με τον Cibrian.

Η Anne Hetce

Η ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος Anne είχε για μικρό διάστημα δεσμό με την παροσουάστρια Ellen DeGeneres. Σύντομα όμως την εγκατέλειψε για τον καμεραμάν Coleman Laffoon, το οποίο με την σειρά του τον απάτησε με τον συμπρωταγωνιστή της James Truppes. Η Anne και o James είναι επίσημα μαζί κι έχουν αποκτήσει κι ένα παιδί.

Η Gabrielle Union

H ηθοποιός έχει καταφέρει να δημιουργήσει γύρω από το όνομά της την φήμη της γυναίκας που απατάει τους συντρόφους της. Παρόλο που διαθέτει μια πολύ εντυπωσιακή εμφανιση προτιμά να δημιουργεί δεσμούς με ανθρώπους που δεν είναι ελεύθεροι.

Η Tori Spelling

Το πρώην μέλος των Spice Girls έγινε περισσότερο γνωστή από την σχέση που είχε με τον Dean McDermott ενώ ήταν παντρεμένη με τον Charlie Shanian. H Tori και ο Dean τελικά οδηγήθηκαν σε διαζύγιο με τους συντρόφους τους και παντρεύτηκαν αμέσως μετά.

Η Ingrid Bergman

Το ερωτικό σκάνδαλο γύρω από την ζωή της ηθοποιού είναι γνωστό μέχρι σήμερα. Η Ingrid διατηρούσε δεσμό με τον σκηνοθέτη Roberto Rosselini ενώ ήταν παντρεμένη με τον Dr. Aron Petter Lindström. Η είδηση έγινε γνωστή όταν ανακαλύφθηκε ότι η ηθοποιός ήταν έγγυος στο παιδί του Rosselini.

H Elizabeth Taylor

H 78χρονη ηθοποιός έχει παντρευτεί 8 φορές κι είναι επόμενο ανάμεσα σε τόσους γάμους να είχε και κάποιες περιπέτειες. Το 1963 η ηθοποιός παντρεύτηκε τον τέταρτο σύντροφό της Eddie Fisher με τον οποίο διατηρούσε έντονο δεσμό. Σύντομα πήρε όμως διαζύγιο μαζί του για να επισημοποιήσει την σχέση της με τον συμπρωταγωνιστή της Richard Burton.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε