Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Οι διακοπές των Ελλήνων star! Ποιους προορισμούς προτιμούν;

Τον καλοκαιρινό ήλιο και τα ελληνικά νησιά προτιμούν και φέτος οι διάσημοι της showbiz! Μύκονος, Χαλκιδική και Ρόδος και Κρήτη οι πιο διάσημοι προορισμοί!

Τον καλοκαιρινό ήλιο και τις βουτιές στις ελληνικές θάλασσες προτίμησαν και φέτος οι σταρ της εγχώριας showbiz! Στις πρώτες τους επιλογές και φέτος η Μύκονος και η Χαλκιδική!

Κάθε χρόνο οι διάσημοι κάνουν ένα πέρασμα από το “νησί των ανέμων”. Πρώτη και καλύτερη στη Μύκονο βρέθηκε η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με τον αγαπημένο της Γιάννη Ολιζιέρσκυ, όπου απόλαυσε ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο μες στον Ιούλιο. Η γνωστή παρουσιάστρια που έχει αναλάβει τη σκυτάλη στo δελτίο ειδήσεων του star για τους καλοκαιρινούς μήνες λατρεύει να κάνει μικρές αποδράσεις με τον σύντροφό της.

Από τη Μύκονο πέρασε και η Δέσποινα Βανδή μαζί με τα παιδιά της. Η λαμπερή τραγουδίστρια άφησε για λίγο το δύσκολο πρόγραμμα της και πέρασε μερικές στιγμές χαλάρωσης στην Ψαρρού μαζί με την Μελίνα και τον Γιώργο.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη βρέθηκαν μαζί με την κόρη τους Αναστασία στη Μύκονο. Ο διάσημος τραγουδιστής μετά το τέλος των εμφανίσεων στο politia live clubbing στη Θεσσαλονίκη πήρε τις δυο γυναίκες της ζωής του και πήγε να ξεκουραστεί.

Επειδή, όμως, η Μύκονος έγινε οικογενειακή υπόθεση, στο “νησί των ανέμων” περνά μεγάλο μέρος των διακοπών της και η Βάνα Μπάρμπα μαζί με την κορούλα της Φαίδρα. Μάλιστα η γνωστή ηθοποιός γιόρτασε και τα γενέθλια του παιδιού της σε ένα πάρτυ που οργάνωσε στο νησί.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε