Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Οι διάσημες και τα ...φρύδια τους!

Οι διάσημες και τα ...φρύδια τους!
Τα φυσικά φρύδια πάνε περισσότερο στη Κάρι του sex & the city!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 27.11.2009 | 13:22
Πρώτη δημοσίευση: 27.11.2009 | 13:22

Δείτε πως το σχήμα των φρυδιών μεταμορφώνει τις star του Χόλυγουντ!

Τα φρύδια είναι το Α και το Ω στο πρόσωπο μιας γυναίκας και όχι μόνο...Το σχήμα και το μέγεθος των φρυδιών καθορίζουν τη συμμετρία του προσώπου και μπορούν να αναδείξουν το βλέμμα μας.

Η μόδα κάθε χρόνο αλλάζει..Πριν τρία χρόνια για παράδειγμα ήταν της μόδας τα πολύ λεπτά φρύδια,πέρσι τα χοντρά και ατίθασα και φέτος οι μεγάλοι make up artists, προετείνουν...σχεδόν καθόλου φρύδια.

Εμείς θα σας συμβουλευουμε στο ζήτημα "φρύδια" να μην ακολουθήσετε τη μόδα αλλά το τι παει στο πρόσωπό σας.Η καλύτερη λύση είναι να επισκεφθείτε κάποιον αισθητικό που θα σας δώσει το τέλειο σχήμα για το μοναδικό πρόσωπό σας.

Αυτό έκαναν και οι διάσημες που κυριολεκτικά μεταμορφώθηκαν μειώνοντας ή και πολλές φορές αυξάνοντας το πάχος των φρυδιών τους...

Η Μαντόνα "έβαλε σε τάξη" τα ατίθασα φρύδια της και της βγήκε σε καλό!Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο Ταϊρα Μπαγκς έκανε ακριβώς το αντίθετο.Αφησε τα φρύδια της να μεγαλώσουν και άνοιξε το χρώμα τουςΕδώ οι απόψεις διίστανται... ποιά φρύδια ταιριάζουν στη Μαράια;Kαλύτερο σχήμα,καλύτερο χρώμα σαφώς για την Τζένιφερ ΛόπεζΚαι η Γκουέν Στέφανι αποφάσισε να αυξήσει το πάχος των φρυδιών της και ...καλά έκανε!   Διαδώστε αυτό το άρθρο