Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 17 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Oι διάσημοι μιλούν στο TLIFE για το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής τους και τις διακοπές τους!

Oι διάσημοι μιλούν στο TLIFE  για το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής τους και τις διακοπές τους!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 06.07.2011 | 09:06

tlife

Το καλοκαιράκι είναι εδώ! Άλλοι βρίσκονται για διακοπές κι άλλοι όχι! Πολλοί διάσημοι μίλησαν στο TLIFE για το αγαπημένο τους καλοκαίρι και για τις φετινές διακοπές τους!

Το καλοκαιράκι είναι εδώ! Άλλοι βρίσκονται για διακοπές κι άλλοι όχι! Πού θα βρίσκονται λοιπόν τα αγαπημένα σου αστέρια; Τι τους έχει μείνει αξέχαστο από την αγαπημένη εποχή του χρόνου;

Πολλοί διάσημοι μίλησαν στο TLIFE για το αγαπημένο τους καλοκαίρι και για τις φετινές διακοπές τους!

Ναταλία Δραγούμη


 
Αγαπημένο καλοκαίρι: “Το αγαπημένο μου καλοκαίρι ήταν στη Μύλο που είχα πάει το 1990 περίπου. Είχα ξεκινήσει με τις φίλες μου από το σχολείο να πάμε στην Επίδαυρο να δούμε παράσταση,αλλά τελικά είχαν απεργία τα λεωφορεία και δεν έγινε και η παράσταση. Έτσι μιλήσαμε με τον Δημήτρη Λιγνάδη και μας είπε να πάμε στη Μύλο και από τα λεωφορεία πήγαμε κατευθείαν στον Πειραιά. Περάσαμε ονειρεμένα!”
 
Διακοπές: “Φέτος στη Νάξο θα κάνω διακοπές όπου βρίσκομαι και τώρα και είναι ένα υπέροχο νησί. Είναι ένα νησί με τρομερές ομορφιές και έχουν μείνει ακόμα και άγριες παραλίες ανεκμετάλλευτες. Έχει από τις ωραιότερες παραλίες που έχω δει, δηλαδή άνετα συγκρίνεται με τα νερά και την άμμο της Μυκόνου χωρίς να έχει τόσο αέρα και χωρίς να είναι τόσο κρύα τα νερά. Είναι το ιδανικό για οικογενειακές διακοπές και περνάμε πάρα πολύ ωραία.”
 
Δημήτρης Βλάχος


 
Αγαπημένο καλοκαίρι: “Γενικώς κάθε χρόνο περνάω καλά το καλοκαίρι, αλλά ένα από τα αγαπημένα μου ήταν πριν από κάποια χρόνια που είχα κάνει ένα ταξίδι με την μηχανή μου ένα tour στην Ιταλία, στη Σαρδηνία. Ήταν ένα από τα καλύτερά μου αυτό το road trip.”
 
Διακοπές: “Έχω τελειώσει με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις όσον αφορά την τηλεόραση και κανονίζω τώρα να πάω σε κάποιο νησί και λέω να κάνω και κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Σκέφτομαι για καμιά Σκόπελο, Σκιάθο ή καμιά Λευκάδα, καμιά Κρήτη που μου αρέσει πολύ αλλά δεν ξέρω ακόμα, όλα ανοιχτά. Εξωτερικό θα ήθελα να πάω κάπου προς Αμερική μεριά πάλι κάνα Λας Βέγκας που δεν έχω πάει ποτέ.”

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο