Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Οι διάσημοι που φοροδιαφεύγουν!

Pamela Anderson

Οι αγαπημένοι μας celebrities απασχολούν την επικαιρότητα με την δουλειά τους αλλά και τις οικονομικές τους εκκρεμότητες…

Το να πληρώνεις φόρους είναι καλό για την οικονομία ενός κράτους, παρόλα αυτά είναι οδυνηρό για την προσωπική οικονομική κατάσταση του καθενός. Το ίδιο φαίνεται να πιστεύουν και κάποιοι από τους διάσημους σταρ η οποίοι γι’αυτό το λόγο παραλείπουν εσκεμένα να δηλώσουν κάποια από τα εισοδηματά τους.

Η εντυπωσιακή  Pamela Anderson καλείται να πληρώσει για τις φορολογικές της εκρεμότητες 493.144 δολάρια. Η πρώην ναυαγοσώστρια του Baywatch δέχθηκε πρόστιμο από την πολιτεία της Καλιφόρνια τον περασμένο χρόνο. 

Ο Wesley Snipes

O ηθοποιός που καθιερώθηκε από τον ρόλο του στην ταινία “Blade” χρωστάει 2,7 εκατομμύρια δολάρια για παραλείψεις στις φορολογικές του δηλώσεις επί σειρά ετών. Το 2008 καταδικάστηκε σε 3 χρόνια φυλάκιση αλλά κατάφερε να βγει πληρώνοντας αποζημίωση με την βοήθεια των πολύ καλών του δικηγόρων.

Ο Prince

O τραγουδιστής Prince επέδειξε κακή συμπεριφορά το περασμένο έτος μην καταβάλοντας το ποσό των 227.000 δολαρίων στην πολιτεία της Minnesota. Παράλληλα η εταιρία που διαθέτει PRN Music οφείλει σε φόρους 450.000 δολάρια. 

Ο Marc Anthony

O σύντροφος της Jennifer Lopez, Marc Anthony, είχε εισοδήματα πάνω από 15 εκατομμύρια δολάρια κατά τα έτη 2000 μέχρι 2004 αλλά δεν κατάφερε να οργανώσει τις επιστροφές φόρου. Το χρέος του έφτασε τα ,5 εκατομμύρια δολάρια κι έπειτα από δύο κλήσεις δεν έχει μπορούμε να γνωρίζουμε αν έχει πληρωθεί. Παόλα αυτά εκείνος και η συντροφός του δεν έχουν υποστεί καμία επιπλέον νομική συνέπεια.

Ο Nicolas Cage

O ηθοποιός Nicolas Cage αντιμετωπίζει νομικά προβλήματα καθώς χρωστάει 14 εκατομμύρια δολάρια μετά από πολυετής κακούς χειρισμούς από τον οικονομικό του σύμβουλο. Προσπα΄θεί παρόλα αυτά να ξεχρεώσει πουλώντας τα ακινητά του και ξεκίνησε από το σπίτι του στο Las Vegas.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε