Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Οι εξελίξεις στο θάνατο της Brittany Murphy!

Οι εξελίξεις στο θάνατο της Brittany Murphy!

Η Brittany κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες φαρμάκων!

Χτες, Τρίτη έγινε γνωστό ότι η ηθοποιός Brittany Murphy κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες φαρμάκων. Δίπλα στο κρεβάτι της βρέθηκαν κουτιά από φάρμακα συνταγογραφημένα στο όνομα της μητέρας της, του άντρα της αλλά και σε ονόματα αγνώστων!

Οι σημειώσεις του επιθεωρητή Μπλάκλοκ, που ερευνά την υπόθεση, έδειξαν πως δεν ανιχνεύτηκε αλκοόλ, παραφερνάλια ή ναρκωτικές ουσίες. Μάλιστα αναφέρεται και στο τι είχε καταναλώσει η άτυχη Brittany μια μέρα πριν το θάνατό της, που ήταν ταϋλανδέζικο φαγητό, τσάι με λεμόνι και νερό. Ο ίδιος ανακοίνωσε επίσημα πως ο θάνατός της δεν οφείλεται σε δολοφονία.

Σύμφωνα με το σύζυγό της, Simon Monjack, η Brittany τη μέρα που πέθανε παραπονιόταν πως είχε οξείς πόνους και πως της κοβόταν η ανάσα. Ο ίδιος λέει πως η ίδια είχε κουραστεί πολύ τον τελευταίο χρόνο λόγω των πλλών ταινιών και πως έπασχε από λαρυγγίτιδα, έτσι δεν έδωσε σημασία στα παράπονα της συζύγου του. Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο μήνυμα που άφησε ο Αston Kutcher στο twitter του και είπε πως του άρεσε πολύ.

Η Βrittany έπασχε από νευρική ανορεξία και μάλιστα πρόσφατα είχε δηλώσει ότι θα ήθελε να έχει παραπάνω κιλά.
Οι φίλοι της λένε πως ζούσε οριακά και η εξαρτησή από τις ναρκωτικέ ουσίες είναι αναμφισβήτητη…

H ηθοποιός είχε φτιάξει και διαθήκη πριν γνωρίσει το συζυγό της. Με βάση αυτή τη διαθήκη αφήνει το σπίτι και την περιουσία γενικά στη μητέρα της, Sharon . Ακόμη είναι άγνωστο αν υπάρχει και άλλη διαθήκη πυ να περιλαμβάνει το σύζυγό της.

Δείτε το σπίτι της Brittany Murphy και το μήνυμα του Aston Kutcher που έβαλε στο twitter!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε