Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Oι ευχές των celebrities στο TLIFE για το 2013 και οι περίεργες εορταστικές ιστορίες τους!

Oι ευχές των celebrities στο TLIFE για το 2013 και οι περίεργες εορταστικές ιστορίες τους!

Με αφορμή τη σημερινή πρωτοχρονιάτικη μέρα το TLIFE μίλησε με τους celebrities της ελληνικής showbiz και έμαθε πού και με ποιους θα περάσουν αυτές τις γιορτινές μέρες.

Η πρώτη μέρα του 2013 είναι εδώ! Άλλοι δουλεύουμε, άλλοι ξεκουραζόμαστε με τις οικογένειές μας και άλλοι επιλέξαμε να πάμε κάποιο ταξίδι… Σημασία έχει να είμαστε καλά και να χαμογελάμε. Με αφορμή τη σημερινή πρωτοχρονιάτικη μέρα το TLIFE μίλησε με τους celebrities της ελληνικής showbiz και έμαθε πού και με ποιους θα περάσουν αυτές τις γιορτινές μέρες. Όλοι μας είπαν, ακόμη, από μία ευχή για τη νέα χρονιά αλλά και μια περίεργη και παλιότερη γιορτινή ιστορία!

Φαίη Σκορδά


Πού θα γιορτάσεις τη φετινή Πρωτοχρονιά;
Για Πρωτοχρονιά θα φύγουμε οικογενειακά για τα μέρη μου! Δεν χάνω με τίποτα την ευκαιρία, ας έχω το πόδι μου! (γέλια)

Ποια είναι η πιο περίεργη ιστορία από παλαιότερες γιορτές που θυμάσαι;

Όλες τις χρονιές, αυτές τις ημέρες τις περνάω οικογενειακά και είναι πάρα πολύ όμορφα! Δεν τις βαριέμαι ποτέ κι ας επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο… Είναι ό,τι καλύτερο να καταφέρνεις να βρίσκεσαι με την οικογένειά σου τέτοιες ημέρες!

Ποια η ευχή σου για το νέο χρόνο;

Eύχομαι σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία και με τη νέα χρονιά τα πράγματα να είναι πραγματικά διαφορετικά για όλες τις οικογένειες που περνούν δύσκολα και ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Πολλοί απολύθηκαν από τις δουλειές τους και δεν έχουν ούτε τα βασικά που χρειάζονται… Ούτε τα προς το ζην! Κανείς λοιπόν να μη χρειάζεται με η νέα χρονιά βοήθεια από κανέναν και να μπορούν όλες οι οικογένειες να “στέκονται” μόνες τους και να είναι ευτυχισμένες!

Ελένη Φουρέιρα


“Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα γιορτάσω στη δουλειά μου αυτές τις όμορφες μέρες κάνοντας αυτό που αγαπώ στο “Αθηνών Αρένα”, μαζί με τον Αντώνη Ρέμο και τον Στέλιο Ρόκκο πλαισιωμένη από πολύ όμορφο κόσμο που έρχεται στο μαγαζί.

 

Η πιο περίεργη ιστορία που θυμάμαι ήταν η πρώτη φορά που δούλεψα σε νυχτερινό κέντρο και για μένα ήταν περίεργο που έκανα γιορτές χωρίς την οικογένεια μου.

 

Να έχει όλος ο κόσμος υγεία, να είναι αισιόδοξος για το μέλλον και να ζουν την κάθε μέρα και την κάθε στιγμή με όλη τους την ψυχή.”

 

Δούκισσα Νομικού
/

“Θα μείνω στην Αθηνα με την οικογένεια μου και τους φίλους μου! Θα υποδεχτούμε όλοι μαζι το 2013!

Θυμάμαι μια φορά, ήμασταν καλεσμένοι σε ένα φιλικό σπίτι , για να αλλάξουμε εκει χρονιά όλοι μαζι. Είχε όμως τόση κίνηση που τελικά ο νέος χρόνος μας βρήκε μέσα στο αμάξι κολλημενους στην κίνηση. Είχε μεγάλη πλάκα γιατί ανταλλαζαμε ευχές με τους διπλανούς οδηγούς που ήταν κ αυτοί στην ίδια μοίρα!

Καλή χρόνια σε όλους! Με υγεία, αγάπη, δύναμη και χαμόγελο μπορούμε να ξεπεράσουμε τα πάντα! “

Διάβασε περισσότερες ευχές και περίεργες ιστορίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε