Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Οι φαντασμαγορικές γιορτινές βιτρίνες σε Παρίσι, Ν.Υόρκη, Λονδίνο!

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 01.01.2010 | 16:00
Πρώτη δημοσίευση: 01.01.2010 | 16:00

Οι βιτρίνες που...χορεύουν! Στις μεγάλες πόλεις την Πρωτοχρονιά οι βιτρίνες, είναι κάτι παραπάνω από μαγικές.Το ΝewsIt σας ταξιδεύει στο Παρίσι, το Λονδίνο και τη Ν.Υόρκη και σας δείχνει ...

τις πιο όμορφες στολισμένες βιτρίνες ...Καλό μας ταξίδι...

Οι διακοσμητέςτων διάσημων οίκων μόδας και πολυκαταστημάτων στο Λονδίνο, το Παρίσι και τη Νέα Υόρκη έβαλαν και φέτος τα Χριστούγεννα όλη τη φαντασία και την τέχνη τους και δημιούργησαν τις πιο φαντασμαγορικές βιτρίνες που τραβούν τα βλέμματα μικρών και μεγάλων!


Πρώτος σταθμός μας το Παρίσι. Στην πόλη του φωτός τις εντυπώσεις έκλεψαν οι περίτεχνες βιτρίνες των πολυκαταστημάτων Au Printemps και Galleries Lafayette!


Στη βιτρίνα του πολυκαταστήματος Printemps!


Δείτε τις βίντεο με τη βιτρίνα του Printemps.
Στο πολυκατάστημα Printemps που βρίσεκται στο κέντρο του Παρισιού απέναντι από την Οpera,το βραβείο παίρνουν οι βιτρίνες των οίκων Chanel και Dior!

Η πρώτη βιτρίνα του οίκου Chanel έχει θέμα τα ''Ρώσικα Χριστούγεννα'', λόγω της πρόσφατης εμμονής του οίκου με τη Ρωσία!

Η δεύτερη βιτρίνα της Chanel στο πολυκατάστημα Au Printemps έχει το rock στυλ του θρυλικού σχεδιαστή Karl Langerfeld!
Οι βιτρίνες του οίκου Dior έχουν επιρροές από την Άπω Ανατολή! 

Εξίσου εντυπωσιακές είναι και η βιτρίνες του πολυκαταστήματος Galleries Lafayette!Πάμε τώρα στη Ν. Υόρκη όπου εκεί οι βιτρίνες ξεχωρίζουν για την πολυτέλεια τους και μας βάζουν στο κλίμα των Χριστουγέννων με μια ματιά!

Η βιτρίνα του οίκου Ralph Lauren
Στη βιτρίνα του οίκου Hermes βρίσκεται η διάσημη τσάντα Birkin με...φτερά!Τη νέα τσάντα στη βιτρίνα της Louis Vuitton πλαισιώνουν πολύχρωμα logos του οίκου από φωτάκια!Τελευταίος σταθμός μας το Λονδίνο και οι βιτρίνες του!


Στο Λονδίνο το πολυκατάστημα
Selfridges φιλοξενεί στις βιτρίνες του δημιουργίες της εκκεντρικής σχεδιάστριας Vivienne Westwood με κεντρικό θέμα την ''Παντομίμα''!

   Διαδώστε αυτό το άρθρο