Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Οι γάμοι του καλοκαιριού ήταν πολλοί και το TLIFE εκεί! Δες τους όλους

Το φετινό καλοκαίρι οι γάμοι είχαν την τιμητική τους… Το TLIFE κατάφερε να παρευρεθεί στους περισσότερους. Δες φωτογραφίες!

Φέτος το καλοκαίρι έγιναν πάρα πολύ γάμοι και έπονται και άλλοι… Καθένας ήταν σαν να ήταν βγαλμένος από παραμύθι. Οι νύφες όλες πανέμορφες… όλες με φόντο τη θάλασσα ενώθηκαν με τους αγαπημένους τους και έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης. Πάμε να θυμηθούμε τους λαμπερούς γάμους;

Ο στένος συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, Γρηγόρης Γκουντάρας παντρεύτηκε στις 14 Μαϊου την μετεωρολόγο Ναταλί Κάκαβα. Ο γάμος έγινε στον ιερό ναό της Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό. Η νύφη φορούσε ένα ολόλευκο νυφικό το οποίο είχε την υπογραφή της Έλενας Βορέα.

Η Βάσια Λόη και ο Νικόλας Μαδιάς παντρεύτηκαν στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στο Island στις 28 Μαίου. Το νυφικό της όμορφης παρουσιάστριας σχεδίασε η φίλη της Σήλια Κριθαριώτη. Ήταν ένας απλός και ρομαντικός  γάμος. Στην δεξίωση που ακολούθησε τραγούδησε η Πέγκυ Ζήνα και ο Λευτέρης Πανταζής.

Η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο παρεκκλήσι του Αγίου Κωνσταντίνου στο κτήμα Νάσιουτζικ. Την ίδια μέρα έγινε και η βάφτιση της κορούλας τους Βικτώριας.  Το νυφικό της Γωγώς ήταν του οίκου Elli Saab.


                                                                                                                                 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε