Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Οι γούνινες μπότες που αγαπούν οι celebrities!

Οι γούνινες μπότες που αγαπούν οι celebrities!

Oι celebrities στην καθημερινότητά τους επιλέγουν να φορέσουν τις αναπαυτικές μπότες UGG! Το ήξερες όμως πως τις φοράει και η Victoria Beckham;

Είναι γνωστό πως όταν οι celebrities κυκλοφορούν δεν υπάρχει περίπτωση να μην απασχολήσουν με τις στιλιστικές τους επιλογές. Είτε αυτές φέρνουν θετικά σχόλια είτε αυτές σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν η φωτογραφιζόμενη είναι η ίδια που είδες πριν λίγες μέρες στο κόκκινο χαλί. Oι celebrities με άλλα λόγια δεν υπάρχει λεπτό από τη ζωής τους που να μην μας απασχολούν με τις στιλιστικές τους επιλογές.

Οι εμφανίσεις στο red carpet διαφέρουν πολύ από τη ζωή τους αφού εκεί, η αίγλη είναι διάχυτη, η προετοιμασία μεγάλη και περισσότερο η εμφάνισή τους μοιάζει σαν να ξεπήδησαν μέσα από editorial μόδας παρά με την πραγματική ζωή. Η πραγματική ζωή λοιπόν έχει άλλη νοστιμιά αφού εκεί παρακολουθείς το τι μπορεί να έχουν επιλέξει οι αγαπημένες ώστε με άνεση και στιλ να κάνουν τη βόλτα τους.

Το TLIFE αυτήν την εβδομάδα σου συγκεντρώνει όλες τις επώνυμες που τις απαθανάτισε ο φακός με τις πολύ αγαπημένες σε εμάς και μισητές στους άντρες μπότες UGG να κάνουν τις βόλτες τους μέσα στην ημέρα.

Δες όλες τις celebrities που φορούν γούνινες μπότες

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε