Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΕΝΦΙΑ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Συννεφιά 18 Αθήνα Αναλυτικά

Οι γυναίκες παίζουν παιχνίδια στο Facebook αλλά το κρύβουν!

Οι γυναίκες παίζουν παιχνίδια στο Facebook αλλά το κρύβουν!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 18.02.2010 | 15:00
Πρώτη δημοσίευση: 18.02.2010 | 15:00

Τα βιντεο παιχνίδια έχουν συνδεθεί κυρίως με το ανδρικό φύλο, όμως τα τελευταία χρόνια αυξάνεται όλο και περισσότερο ο αριθμός των γυναικών που δείχνουν μια προτίμηση στα games και συγκεκριμένα στα social games όπως αυτά του Facebook.

Ύστερα απο έρευνα που έγινε απο την Q Interactive και την Engage Expo σε 700 γυναίκες τα αποτελέσματα έδειξαν οτι περισσότερες από τις μισές γυναίκες του δείγματος ανέφεραν ότι παίζουν social games καθημερινά και μόνο το 42% πιστεύουν ότι είναι gamers.

Ένα 7% αυτοπροσδιορίζεται ως παθιασμένη gamer, ενώ το 67% είπε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν παίζουν έως και πέντε ώρες την εβδομάδα. Μόνο το 26% ανέφερε ότι είναι μια χαρά να παίζουν από έξι ώρες και πάνω.


Απ' οτι φαίνεται όμως, οι γυναίκες παίρνουν πολύ σοβαρά τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει το gaming στην εικόνα τους. Δύο στις τρεις μάλιστα, είπαν ότι μπορεί να στιγματιστούν κοινωνικά από το gaming, καθώς "τα παιχνίδια είναι εθιστικά και σε κάνουν να παραμελείς άλλους τομείς της ζωής σου".

Γι' αυτό το λόγο λοιπόν, ένα 16% των γυναικών του δείγματος κρύβουν πολύ καλά το γεγονός ότι παίζουν games.

Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. H πιο ξεκαρδιστική φάρσα - Οι γυναίκες γούρλωσαν τα μάτια τους με το θέαμα που έβλεπαν! (video) H πιο ξεκαρδιστική φάρσα - Οι γυναίκες γούρλωσαν τα μάτια τους με το θέαμα που έβλεπαν! (video)
  2. Πώς να αυξήσετε την καλή χοληστερίνη – Όρια για άντρες και γυναίκες Πώς να αυξήσετε την καλή χοληστερίνη – Όρια για άντρες και γυναίκες
  3. Κι όμως, οι γυναίκες οδηγοί είναι πιο θυμωμένες από τους άνδρες πίσω από το τιμόνι! Κι όμως, οι γυναίκες οδηγοί είναι πιο θυμωμένες από τους άνδρες πίσω από το τιμόνι!
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook