Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Οι ιδιοτροπίες της Rihanna!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έρχεται σε λίγες μέρες στην Ελλάδα για μία μοναδική συναυλία αλλά όπως όλες οι ντίβες έχει ιδιοτροπίες.

Η συναυλία της Rihanna στο γήπεδο Καραϊσκάκη έχει προγραμματιστεί για την 1η Ιουνίου κι όπως είνια φυσικό όλα τα βλέμματα είναι στραμένα επάνω της. Η τραγουδίστρια είναι μία από τις πιο επιτυχημένες της διεθνής μουσικής σκηνής έχοντας στο ενεργητικό της εντυπωσιακά show κι εμφανίσεις.

Κι ενώ το κασέ της είναι πολύ υψηλό, υπολογίζεται γύρω στα 100.000 δολάρια, το ίδιο είναι και οι απαιτήσεις της. Η popo star δεν θέλει να συναντιέται με κανένα άγνωστο πριν από τις εμφανίσεις της.Το ίδιο αναμένεται να κάνει και στη χώρα μας, σύμφωνα με την Espresso. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να μην θέλει να συναντήσει ούτε τον Έλληνα συνθέτη του κομματιού της που έχει τεράστια επιτυχία μέσα από το τελευταίο της άλμπουμ.

Όσον αφορά την διαμονή της, η Rihanna έχει ζητήσει ένα μεγάλο δωμάτιο για την τεράστια γκαρνταρόμπα που θα έχει μαζί της έτσι ώστε να μπορεί να αλλάζει πολλά ρούχα. Μία από τις αγαπημένες της συνήθειες είναι το τζακούζι, οπότε θα ήθελε να υπάρχει στο δωμάτιο, ενώ θέλει για το φωτισμό των χώρων που μένει  να έχει γίνει ειδική μελέτη.

Τέλος, η pop diva που προσέχει πολύ την διατροφή της και το σώμα της, πίνει μόνο εμφιαλωμένο νερό, έχει στο επιτελείο της προσωπική μασέζ και δεν αποχωρίζεται ποτέ τους σωματοφύλακες της

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε