Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι καλύτερες εμφανίσεις των Όσκαρ!

Η Sandra Bullock
Η Sandra Bullock

Δείτε τι επέλεξαν να φορέσουν οι κυρίες στο κόκκινο χαλί κερδίζοντας “Όσκαρ Λάμψης”

Sandra Bullock 

Δεν πήρε μόνον το Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου για την ταινία Blind Side αλλά και το Χρυσό Βατόμουρο για το All about Steve και κράτησε όλα τα φλας επάνω της με την υπέρκομψη τουαλέτα Marchesa. Η Bullock, φορώντας πλατφόρμες του Jimmy Choo, δήλωσε με το γνωστό της χιούμορ προβλέποντας την νίκη της: ” Αν ανέβω απόψε στην σκηνή, δεν θα ήθελα αυτά τα τακούνια να ρίξουν κάτω αυτό το κορμί” 

Charlize Theron
Η πανέμορφη Charlize Theron, που έχει ήδη κερδίσει Όσκαρ, εντυπωσίασε για μία ακόμη φορά με μία λιλά τουαλέτα Christian Dior και διακριτικά κοσμήματα από τον οίκο Harry Winston .

Η Charlize Theron

Jennifer Lopez
H λατίνα ντίβα επέλεξε μία μακριά βραδυνή τουαλέτα από ροζ ιριδίζουσα οργάντζα Armani Prive. Το λουκ της ολοκληρώνεται με κοσμήματα Cartier. 

H Jennifer Lopez

Demi Moore
H κυρία Kutcher ανανεωμένη και εντυπωσιακή μέσα στην nude τουαλέτα Atelier Versace από μεταξωτή οργάντζα. Tα Van Cleef & Arpels σκουλαρίκια και το διαμαντέντιο βραχιόλι καθώς και τo clutch bag και οι σατινένιες πλατφόρμες από τον οίκο Salvatore Ferragamo δίνουν στο στυλ διακριτική λάμψη. 

Η Demi Moore

Meryl Streep
Η υποψήφια για Όσκαρ καλύτερης ηθοποιού Meryl Streep ήταν υπέροχη με την λευκή ντραπέ τουαλέτα του Chris March. H πρωταγωνίστρια του Julie & Julia -που έχει προταθεί για Όσκαρ 16 φορές- συμπλήρωσε το λουκ της με εξαιρετικά κοσμήματα από τον Fred Leighton, ένα υπέρκομψο ζευγάρι πέδιλα Jimmy Choo και ένα clutch bag Swarovski. 

H Meryl Streep


Penelope Cruz
Η υποψήφια για δεύτερο γυναικείο ρόλο Ισπανίδα σταρ επέλεξε μια εντυπωσιακή μπορντώ τουαλέτα Donna Karan. H Penelope που συμμετείχε στην ταινία “Nine” τόνισε διακριτικά το στιλ της με κοσμήματα από τον οίκο Chopard. 

H Penelope Kruz

Cameron Diaz
Η ξανθιά καλλονή έλαμπε με τη πριγκιπική τουαλέτα της από τον Oscar de la Renta. 

H Cameron Diaz

Diane Kruger
H Γερμανίδα σταρ υπέρκομψη με την Chanel Couture halter gown και με υπέρ σέξι πλάτη. 

H Diane Kruger

Kate Winslet
Φανερά αδυνατισμένη και ανανεωμένη η βρετανίδα ηθοποιός, απλή και chic επέλεξε μια glamorous τουαλέτα από τον YSL . H Kate μάλιστα ψηφίστηκε και ως Best Dressed Brit! 

H Kate Winslet

Maggie Gyllenhaal
H υποψήφια δεύτερου γυναικείου ρόλου για την ταινία Crazy Heart, έκανε την διαφορά: διάλεξε μια έντονη μπλε τουαλέτα με prints απότ τον Dries Van Noten.

Sarah Jessica Parker
Αν όλοι οι σινεφίλ περίμεναν τα Όσκαρ, οι άνθρωποι της μόδας αγωνιούσαν να δουν τι θα φορέσει το fashion icon που ακούει στο όνομα Sarah Jessica Parker. Και εκείνη δεν απογοήτευσε κανέναν: έλαμπε με την Chanel Couture τουαλέτα της. 

H Sarah Jessica Parker

Sigourney Weaver
Η γοητευτική σταρ απλά εκπροσωπεί την κομψότητα του παλιού και καλου Χόλιγουντ με την Lanvin τουαλέτα. Το μόνο που μπορούμε να της καταλογίσουμε είναι ότι πάνω στο κόκκινο χαλί φροντίζεις απλά να μη μοιάζεις σαν χρωματική συνέχειά του. 

H Sigourney Weaver

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε