Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Οι καλύτερες ιδέες για σωστό Cocooning: H λύση στην κρίση – για να μη χαθούμε και μεταξύ μας!

Οι καλύτερες ιδέες για σωστό Cocooning: H λύση στην κρίση – για να μη χαθούμε και μεταξύ μας!

Τα πράγματα δυσκόλεψαν… πολύ! Στο τελευταίο πράγμα που θα δίναμε χρήματα αυτή την περίοδο είναι οι έξοδοι για διασκέδαση. Ποια είναι η λύση; Το σωστό cocooning!

Τα πράγματα δυσκόλεψαν και μάλιστα… πολύ!  Στο τελευταίο πράγμα που θα δίναμε χρήματα αυτή την περίοδο είναι οι έξοδοι για διασκέδαση. Ποια είναι η λύση; Το σωστό cocooning που ήρθε για να… μείνει! Βεράντες και καναπέδες, ανάλογα με τον καιρό, δύσκολα από εδώ και πέρα θα ξαναμείνουν άδειες και άδειοι…

Mε λίγα λόγια το να καθόμαστε σπίτι και να περνάμε καλά, άλλοτε μόνοι μας αλλά κυρίως με παρέα, είναι μία ευχάριστη λύση στο να μην χαθεί τελείως η κοινωνικοποίηση εξαιτίας της οικονομικής κρίσης! Επιστρέφουμε στις σπιτικές μαζώξεις που λέγαμε και άλλοτε, βεβαίως- βεβαίως!

Και δεν λέω μπορεί να έχουμε στριμωχτεί οικονομικά για τα καλά όλοι μας, αλλά τι να κάνουμε; Αφού δεν μπορούμε να το αποφύγουμε, ας το απολαύσουμε! Έχει κι αυτή η πρόκληση την πλάκα της!

Το σωστό cocooning λοιπόν, χρειάζεται καλή μουσική, ταινίες, επιτραπέζια παιχνίδια, φαγητό, όμορφη ατμόσφαιρα, χαλαρό ντύσιμο και ό,τι διάθεση θέλεις να έχεις! Απλά με την καλή, θα περάσεις και πιο ανέμελα!

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε