Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι καλύτερες στιγμές των Mad Awards! Video

Οι καλύτερες στιγμές των Mad Awards! Video

Όλα όσα έγιναν στη λαμπερή βραδιά…

Ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου, η Ελένη Φουρέιρα αλλά και η πρωτοεμφανιζόμενη Demy σάρωσαν και πάλι τα βραβεία στην 9η απονομή των Mad Music Video Awards! Ενώ, μια από τις πιο εντυπωσιακές live εμφανίσεις έκανε η Δέσποινα Βανδή.

Η εκδήλωση είχε τη σκηνοθετική ματιά και σφραγίδα του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, ο οποίος και αναλαμβάνει για πρώτη φορά να κάνει ένα μεγάλο τηλεοπτικό show. Οι εκκεντρικές εμφανίσεις, τα εμπνευσμένα remix και οι λαμπερές και πολύ sexy παρουσίες, έδωσαν και πήραν. 

 

Την βραδιά παρουσίασε ο Θέμης Γεωργαντάς με την Μαίρη Συνατσάκη, ενώ πρώτη στη σκηνή ανέβηκε η Demy, με ένα κάτασπρο φόρεμα, το οποίο έκλεψε τις εντυπώσεις.  

 

Στη συνέχεια, στη σκηνή ανέβηκαν Onirama και Ήβη Αδάμου , ενώ ακολούθησε η αποκαλυπτική εμφάνιση της Ελευθερίας Ελευθερίου.

 

Τέταρτη ακολούθησε η Shaya, με τους House Twins και Slick Beats ντυμένη στα κάτασπρα με άφρο look και super sexy εμφάνιση αλά Tina Turner. Ενώ είδαμε και τον Δήμο Αναστασιάδη με τους Koza Mostra, σε ένα πολύ χορευτικό remix!

 

Επόμενη εμφάνιση αυτή των Otherview και του Γιώργου Σαμπάνη, που έκλεψαν τις εντυπώσεις, με το… “μπαλέτο” τους, και την Κρυσταλλία σε ρόλο σέξυ μπαλαρίνας.

Διάβασε περισσότερα και δες βίντεο στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε