Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Οι νύχτες στην Αθήνα αλλάζουν!

Τα νυχτερινά μαγαζιά πολεμούν την κρίση συγκεντρώνοντας μαζί μεγάλα ονόματα από την ελληνική μουσική σκηνή!

Σχεδόν όλα τα νυχτερινά σχήματα έχουν προγραμματίσει τις πρεμιέρες τους και ξεκινάνε ένα ένα να αλλάζουν τις νύχτες της πόλης! Την περασμένη Παρασκευή είδαμε να κάνουν πρεμιέρα η Νατάσα Θεοδωρίδου και το ζεύγος Νίκου Κουρκούλη – Κέλλυς Κελεκίδου και αναμένεται την άλλη Παρασκευή να δούμε μαζί στην πίστα τον Σάκη Ρουβά και την Άννα Βίσση.

Από τα καλύτερα σχήματα της φετινής σεζόν είναι αυτό του Δημήτρη Μητροπάνου και της Πέγκυς Ζήνα που θα είναι “ξανά μαζί” από τις 22 Οκτωβρίου. Οι δύο γνήσιες λαϊκές φωνές έχουν ετοιμάσει για δεύτερη χρονιά στην “Ιερά Οδό” ένα πολύ προσεγμένο πρόγραμμα. Στην συντροφιά τους θα είναι οι παλιοί γνώριμοι από πέρσι, Κώστας Τριανταφφυλίδη, Ευδοκία Καδή και Μιχάλης Μόσχου ενώ προστίθενται η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Λούκας Γιώρκας.

Ο Γιάννης Πλούραρχος από την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο θα υποδέχεται τους θαυμαστές του στο ανακαινισμένο “COSMOStage”. Το πρώην “ΈΝΑΣΤΡΟΝ” έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να επιτρέπει την επαφή του κσόμου με τον αγαπημένο του τραγουδιστή. 
 

Ο Γιάννης έχει φροντίσει ο  ίδιος προσωπικά το COSMOStage  να παρέχει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών σε πολύ λογικές τιμές προσαρμοσμένες στην οικονομική πραγματικότητα της εποχής μας. Μαζί του θα είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αμαρυλλίς.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε