Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Oι πιο… sexy μπαμπάδες της showbiz!

Είναι όμορφοι, είναι διάσημοι, είναι σέξι! Ποιοι εγχώριοι σταρ διαπρέπουν και στο ρόλο του πατέρα;

Ντέμης Νικολαϊδης



Με τη σύζυγο του, Δέσποινα Βανδή αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Από αγαπημένο παιδί της Original, ο Ντέμης μετανάστευσε μαζί με τη Δέσποινα στην Ισπανία, μετά τη μετεγγραφή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Εκεί απέκτησαν τη μικρή Μελίνα, το Φεβρουάριο του 2004. Το δεύτερο παιδί του ζευγαριού, ο Γιώργος, γεννήθηκε εντός των ελληνικών συνόρων, τον Αύγουστο του 2007.


Μάξιμος Μουμούρης

Ο γοητευτικός ηθοποιός είναι παντρεμένος με τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου και πριν από δύο χρόνια απέκτησαν μια κόρη, την Κατερίνα. Στις 8 Ιανουαρίου ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, επίσης κοριτσάκι. Το ζευγάρι δεν είχε μέχρι τελευταία στιγμή ενημερωθεί για το φύλο του παιδιού, κάθως ήθελε να είναι έκπληξη.

Απόστολος Γκλέτσος

Είναι αναμφισβήτητα το πρόσωπο των ημερών. Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Στυλίδας και σύμβολο του sex της δεκαετίας του 90 έπανήλθε δυναμικά στην επικαιρότητα μετά τη συλληψή του για την εμπλοκή του στα γνωστά πλέον επεισόδια των διοδίων. Ο Απόστολος έχει μια εννιάχρονη κόρη, τη Βαλίσια η οποία φοιτά στο Κολλέγιο Αθηνών.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε