Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Οι πιο σύντομοι διάσημοι γάμοι!

Ο έρωτας λένε δεν διαρκεί για πάντα… Για κάποια διάσημα ζευγάρια όμως, το διαζύγιο ήρθε πραγματικά σε χρόνο ρεκόρ!

Ο έρωτας λένε δεν διαρκεί για πάντα.. Για κάποια διάσημα ζευγάρια όμως, το διαζύγιο ήρθε πραγματικά σε χρόνο ρεκόρ!

Renée Zellweger – Kenny Chesney

Η ηθοποιός και ο γνωστός τραγουδιστής της country εξαρχής έμοιαζαν αταίριαστοι.. Ωστόσο κόντρα στις προβλέψεις, παντρεύτηκαν σε μια τελετή στην Καραιβική που έμελλε όμως απλώς να επισφραγίζει έναν πολύ σύντομο γάμο, με διάρκεια μόλις 4 μήνες..

Jennifer Lopez & Cris Judd

Τέσσερις μήνες κράτησε και ο γάμος της διάσημης Λατίνας τραγουδίστριας με το γνωστό χορογράφο, που παντρεύτηκαν το Σεπτέμβριο του 2001. Ωστόσο με την έναρξη του 2002 το ζευγάρι τράβηξε διαφορετικούς δρόμους, με τη Λόπεζ να αρραβωνιάζεται σχεδόν αμέσως τον Μπεν Άφλεκ…

Colin Farrell – Amelia Warner

Οι 4 μήνες είναι μάλλον… σημαδιακοί για τους γάμους των διασήμων. Το κακό παιδί του Hollywood παντρεύτηκε τη 19χρονη αγαπημένη του “χτυπώντας” μάλιστα τατουάζ με το όνομα της -αντί για βέρα- στο δάχτυλό του. Τζάμπα το μελάνι, αφού ο γάμος διαλύθηκε σχεδόν αμέσως.

Lisa Marie Presley – Nicolas Cage


Η κόρη του Έλβις Πρίσλευ μάλλον γνωρίζει καλά από διαζύγια εξπρές! Μέτα το γάμο της με τον Μάικλ Τζάκσον που κράτησε μόλις εννέα μήνες, η Λίζα Μαρί ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με το διάσημο ηθοποιό Νίκολας Κέιτζ και έσπασε το προσωπικό της ρεκόρ καθώς ο γάμος κράτησε μόλις 3 μήνες. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 10 Αυγούστου 2002 και ο Κέιτζ κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου 100 μέρες αργότερα, στις 20 Νοεμβρίου, του ίδιου έτους.

Pamela Anderson-Rick Solomon


Η σεξοβόμβα του Baywatch φαίνεται πώς κάνει επίσης καριέρα στους γάμους αστραπή. Μετά από το διάρκειας 4 μηνών γάμο με τον Κιντ Ροκ, το 2006, παντρεύτηκε τον πρώην της Σάνεν Ντόχερτι και της Πάρις Χίλτον, Ρικ Σάλαμον. Ο γάμος έγινε στο Λας Βέγκας τον Οκτώβριο του 2007, με το ζευγάρι να χωρίζει δύο μήνες αργότερα.

Ethel Merman – Ernest Borgnine

Ο γάμος τους το 1964 κράτησε μόλις 32 μέρες. Η Μέρμαν έφυγε από τη ζωή το 1984, ενώ ο Μπορνίν τη δεύτερη φορά τα κατάφερε μάλλον καλύτερα αφού διανύει ήδη την τέταρτη δεκαετία του γάμου του με την επιχειρηματία,  Τόβα Τρασνάες.

Drew Barrimore-Jeremy Thomas

Ο γάμος της διάσημης ηθοποιού με τον ιδιοκτήτη μπαρ Τζέρεμι Τόμας το 1994 διήρκεσε μόλις ένα μήνα. Όμως η γλυκιά Ντρου είχε ανάλογη τύχη και στο δεύτερο γάμο της με τον Τομ Γκριν, αφού δεν κατάφερε να κλείσει ούτε 6 μήνες παντρεμένη…

Carmen Electra – Dennis Rodman

Ο προηγούμενος γάμος του διάσημου μπασκετμπολίστα είχε κρατήσει 82 μέρες. Αυτή τη φορά ο άστατος σταρ του NBA ξεπέρασε και τις πιο απαισιόδοξες προβλέψεις αφού ο γάμος του με την ηθοποιό Carmen Electra είχε διάρκεια 9 μόνο ημέρες!!! Μάλιστα ο Rodman κατέθεσε αίτηση ακύρωσης του γάμου, επικαλούμενος ότι έπεσε θύμα απάτης. Ο ίδιος ο ατζέντης του μάλιστα δήλωσε πώς ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

And the winner is…
Britney Spears – Jason Alexander

Η Britney παντρεύτηκε στο Vegas τον παιδικό της φίλο, Jason Allen Alexander. Όμως 55 ώρες αργότερα επικαλούμενη μέθη ζήτησε την ακύρωση του γάμου… Μάλιστα, η pop star αναφέρθηκε στο συμβάν ως “ένα αστείο που παρατράβηξε…”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε