Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Οι σελίδες των καλλιτεχνών στο Facebook και το Τwitter μετά τα τραγικά γεγονότα

Οι Έλληνες εκπρόσωποι της τέχνης εκφράζουν τα συναισθηματά τους μέσα από τις σελίδες τους στο ίντερνετ.

Με την ίδια φωτογραφία, που απεικονίζει μια μαύρη κορδέλα πένθους, έχουν ανεβάσει σχόλια στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης καλλιτέχνες αλλά και απλοί άνθρωποι, για να δηλώσουν την συμπαράστασή τους στις οικογένειες των θυμάτων αλλά και τον θυμό τους για όσα συνέβησαν.

Η φωτογραφία πoυ βρίσκεται στα περισσότερα προφίλ στο Facebook
O τραγουδιστής Χάρης Βαρθακούρης έγραψε στην σελίδα του στο Facebook: “Κανείς δεν είπε όχι στις απεργίες, στις διαδηλώσεις, στις κινητοποιήσεις, στις διαμαρτυρίες… Αλλά ποιος θα πει σήμερα σε τρεις οικογένειες ότι οι άνθρωποί τους χάθηκαν ΤΟΣΟ, ΜΑ ΤΟΣΟ άδικα, άσκοπα κι ανώφελα????Αυτοί έκλεψαν? Αυτοί ευθύνονται για τα χάλια μας? ΑΜΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ!!!!!!!”

“Mε τη βία δε θα βρεθεί η λύση, ας μην καταντήσουμε να ντρεπόμαστε για τη χώρα μας και τους συμπολίτες μας, ας μην καταντήσουμε να ντρεπόμαστε να κοιτάμε ο ένας τον άλλον στα μάτια. ας σταματήσει η βία εδώ. Yπάρχουν άλλοι τρόποι…τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των αδικοχαμένων”, σχολίασε στην σελίδα της η Χριστίνα Αλούπη.

“Μέσα στην τόση παραφωνία και ασχήμια το μήνυμα Παπούλια δίνει ελπίδα. Αρκεί να το νιώσουμε & να το ακολουθήσουμε με τις πράξεις μας”, έγραψε στο Twitter του ο Σάκης Ρουβάς.

Ο χαμός των τριών συνανθρώπων μας συγκλόνισε ολόκληρη την χώρα. Διαβάστε τι δήλωσαν γνωστοί καλλιτέχνες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star:

Χαρούλα Αλεξίου
: “Εδώ λειτουργεί ένα παρακράτος. Μόνο οι άνθρωποι που δεν έχουν συνείδηση μπορούν να καταστρέφουν και να σκοτώνουν ανθρώπους και να μην σέβονται τις περιουσίες των ανθρώπων.”

Σταμάτης Κραουνάκης: “Φτάνει πια το ψέμα. Θα δούμε κι άλλα χειρότερα. Αυτό είναι η αρχή. Δεν βλέπω εικόνες, τις έχω δει εδώ και 30 χρόνια που γέρασα περιμένοντας κάτι. Θα είμαι μπροστά στη γραμμή με όλους αυτούς που πασχίζουν για το μεροκάματο.”

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: “Και πληρωμένοι να ήταν αυτοί που το κάνανε δεν θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερα την δουλειά απ’ όσο την κάνανε. Θερμά συγχαρητήρια, στους καραγκιόζηδες αυτούς που πετάξανε αυτό το πράγμα μέσα και κάψανε τους ανθρώπους.”

Νίκος Ψαράς: “Αυτό είμαστε οι Έλληνες; Θα πάψω να λέγομαι Έλληνας σήμερα! Τόσο πολύ ντρέπομαι. Να αποδοθούν ευθύνες.”

Χρήστος Δάντης: “Σαν πολίτης της Ελλάδας ντέπομαι πάρα πολύ για αυτό το πράγμα που έχει συμβεί, που κατάφεραν 3, 5, 6, 15 τραμπούκοι μας έκαναν να θρηνούμε κόσμο για μια πορεία που είχε διαφορετικό σκοπό.”

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε