Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Οι sexy πόζες της Monica Bellucci σ’ ένα λεύκωμα!

Όλος ο αισθησιασμός της Ιταλίδας σταρ αποτυπωμένος σ’ ένα “καυτό” άλμπουμ…

Ένα μοναδικό βιβλίο με εκατόν πενήντα πόζες από τη ζωή και την καριέρα της συγκεντρώνει σ’ ένα συλλεκτικό λεύκωμα η Ιταλίδα σταρ Monica Bellucci. To άλμπουμ έχει ήδη γίνει ανάρπαστο στην Ιταλία και τα έσοδα του θα δοθούν σε 2 οργανώσεις: μια ιταλική για γονείς που έχουν παιδιά με καρκίνο και μία γαλλική για γυναίκες που έχουν πέσει θύματα κακοποίησης.
 
Η εκκρηκτική Monica παρουσιάζει τη βιογραφία της μέσω των πιο σέξι φωτογραφιών της καριέρας της, οι οποίες είναι δημιουργίες διάσημων φωτογράφων, όπως των Peter Lindberrgh, Helmut Newton, Bruce Weber, Ellen von Unwerth και Fabrizio Ferri.

Η ίδια, μάλιστα, παραδέχεται ότι γερνάει καλά και ότι ο χρόνος έχει σταθεί μέχρι στιγμής σύμμαχός της. “Με το βιβλίο αυτό αποχαιρετάω την βιολογική νιότη. Αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου, απέκτησα πρόσφατα ακόμα ένα κοριτσάκι και απολαμβάνω μια θαυμάσια οικογενειακή ζωή. Δεν είμαι η νεαρή κοπέλα των φωτογραφιών, όμως, ο χρόνος περνάει και, είτε τα βρίσκεις μαζί του, είτε αυτοκτονείς. Εγώ, όμως, αγαπώ την ζωή“, δήλωσε η 46χρονη ηθοποιός στη διάρκεια της παρουσίασης του λευκώματος που έγινε στη Ρώμη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε