Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Οι σταρ που τόλμησαν να αλλάξουν look!

Η Britney Spears

Οι αστέρες της showbiz αλλάζουν συχνά την εμφάνισή τους. Άλλοτε επιτυχημένα κι άλλοτε όχι!

Η pop τραγουδίστρια Britney Spears εμφανίστηκε πρόσφατα με μεγάλα γυαλιά μυωπίας κι ένα πιο ατημέλητο στυλ στα μαλλιά της. παρόλο που την έχουμε συνηθίσει σε πιο σέξι εμφανίσεις εκείνη προτιμά το σοφιστικέ look.

H Κατερίνα Παπουτσάκη

H Κατερίνα Παπουτσάκη μετά την αλλαγή που έκανε στο χρώμα των μαλλιών της για να υποδυθεί την Αλίκη Βουγιουκλάκη επανήλθε στο φυσικό καστανό της χρώμα. Σήμερα, την βλέπουμε με διαφορετικό κούρεμα, με κατσανά κοντά μαλλιά, φανερά ανανεωμένη.

Η Jessica Simpson

H σέξι τραγουδίστρια ανέβασε στη σελίδα της στο Twitter την φωτογραφία που την δείχνει με το καινούριο κοντοκουρεμένο της μαλλί. Το καινούριο της στυλ την κάνει να φαίνεται ακόμα πιο νέα.

Η Katherine Heigl

H ηθοποιός Katherine Heigl η οποία έγινε γνωστή μέσα από την σειρά Grey’s Anatomy, ως σέξι ξανθιά γιατρός. Στην τελευταία απονομή των oscar την είδαμε να εμφανίζεται με μακριά μαύρα μαλλιά παρουσιάζοντας ένα πιο σοβαρό προφίλ.

Η Misha Barton

H νεαρή ηθοποιός Misha Barton κυκλοφορούσε μέχρι πρότινος με τα μακριά ξανθά μαλλιά της. Περνόντας από διάφορες αποχρώσεις κατέληξε στο φυσικό της καστανό χρώμα. Αν και στην καθημερινότητά της κυκλοφορεί αμακιγιάριστη και με πρόχειρα ρούχα στις επίσημες εμφανίσεις της φροντίζει να είναι εντυπωσιακή και σέξι.

Η Τάμτα

Η εκκεντρική Τάμτα κάνει πάντα εντυπωσιακές αλλαγές στα μιλλιά της. Αλλίως την γνωρίσαμε, αλλιώς την αγαπήσαμε κι αλλιώς την βλέπουμε σήμερα. Μετά το afro look που το έκανε μόδα η τραγουδίστρια εμφανίζεται με μακριά κόκκινα μαλλιά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε