Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΑΕΔ· ΤΡΑΜΠ· ΙΤΑΛΙΑ Λίγα Σύννεφα 7 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Oι θαυμαστές του Jackson μπορούν να τον επισκεφτούν!

Oι θαυμαστές του Jackson μπορούν να τον επισκεφτούν!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 11.06.2010 | 09:00

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από τον θάνατο του βασιλιά της pop και οι θαυμαστές του θα μπορούν να επισκεφτούν το μνήμα του.

Το μνήμα του MIchael Jackson βρίσκεται στο Forest Lawn Memorial Park και η επίσκεψη των θαυμαστών του θα είναι φόρος τιμής στη μνήμη του και στην οικογένειά του. Τα σχέδια θα ολοκληρωθούν αυτή την εβδομάδα ώστε μπορούν οι θαυμαστές του στις 25 Ιουνίου να βρεθούν στο νεκροταφείο του Los Angeles.

Παρόλα αυτά όμως οι θαυμαστές του δεν θα έχουν πρόσβαση στον τάφο του αλλά θα μπορούν να παρακολουθούν από απόσταση ασφαλείας το μνημόσυνο. Το σημείο που έχει ταφεί ο μεγάλος τραγουδιστής είναι περιορισμένο για επισκέπτες που έχουν βαθμό συγγένειας καθώς υπάρχουν μνήματα κι άλλων γνωστών ανθρώπων όπως ο Clark Gable και ο Jean Harlow.

Ο αδερφός του Jackson, Randy, θα ήθελε πολύ οι θαυμαστές του θρύλου της pop να μπορέσουν να πλησιάσουν τον τάφο, κάτι όμως που δεν βρίσκει σύμφωνη την ασφάλεια του νεκροταφείου αλλά ούτε και τις οικογένειες των άλλων νεκρών.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Formula 1: Στο στόχαστρο της Ferrari ο γιος του Michael Schumacher Formula 1: Στο στόχαστρο της Ferrari ο γιος του Michael Schumacher
  2. Michael Jackson: “Βέτο” θέτει η οικογένειά του στην προβολή κωμωδίας για τη ζωή του! Michael Jackson: “Βέτο” θέτει η οικογένειά του στην προβολή κωμωδίας για τη ζωή του!
  3. Μίλησε 12 χρόνια μετά τον χωρισμό τους! Μίλησε 12 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook