Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Οι τηλεοπτικές γυμνάστριες που αγαπήσαμε! Τι κάνουν σήμερα;

Οι τηλεοπτικές γυμνάστριες που αγαπήσαμε! Τι κάνουν σήμερα;

Ποιες είναι οι γυμνάστριες που πέρασαν από την τηλεόραση; Ασχολούνται ακόμα με την γυμναστική; Δες τα μυστικά τους…

Διάσημες γυμνάστριες που κάποτε έκαναν καριέρα στην τηλεόραση πλέον έχουν φτιάξει τις οικογένειες τους και κάνουν άλλα πράγματα… Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχουν σταματήσει να γυμνάζονται! Μπορεί να έχουν πολλές υποχρεώσεις στην καθημερινότητά τους αλλά προσπαθούν όταν έχουν χρόνο να κάνουν γυμναστική ώστε να διατηρήσουν το καλογυμνασμένο σώμα που έχουν. Άλλωστε μέσα από αυτό τις γνωρίσαμε και τις αγαπήσαμε… Ας δούμε κάποια από τα μυστικά τους:
Ελένη Πετρουλάκη
Είναι σύζυγος του Ίλια Ίβιτς, μητέρα τεσσάρων παιδιών και έχει κατακτήσει επάξια τον τίτλο της “εθνικής μας γυμνάστριας”! Έγινε γνωστή από τότε που η Ρούλα Κορομηλά την έκανε μέλος του “Πρωινού Καφέ”. Από τότε την ζωή της παρακολουθούν οι μεσημεριανές εκπομπές και οι κοσμικές στήλες, ενώ η ίδια επιλέγει να κρατάει χαμηλό προφίλ.
Η Ελένη πιστεύει πως πάνω απ’ όλα μια γυναίκα δεν πρέπει να αποφεύγει να έχει διάθεση για άσκηση! Είναι μία γυναίκα που συνδυάζει δουλειά και οικογένεια και καταλαβαίνει απόλυτα όλες αυτές τις γυναίκες και γι’ αυτό είναι σε θέση να τους πει ότι η γυμναστική θα τις βοηθήσει να αντεπεξέρχονται καλύτερα στις υποχρεώσεις τους. Αυτό πάντως είναι το δικό της μυστικό!

Γωγώ Μαστροκώστα

Όνειρό της ήταν να γίνει γιατρός αλλά τελικά την κέρδισε η γυμναστική! Ξεκίνησε ως γυμνάστρια στον “Πρωινό Καφέ” με την Ρούλα Κορομηλά. Αργότερα μετακόμισε στο πλατό του Mega στην εκπομπή “Μεταξύ μας” με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Κατάφερε να γίνει μεγάλη σταρ ύστερα από τα εξώφυλλα που έρχονταν το ένα μετά το άλλο, μέσα από τις εκπομπές που συμμετείχε αλλά και από τα ερωτικά της ειδύλλια με γνωστούς ηθοποιούς. Μετά την γέννηση της κόρης της δεν είχε τόσο χρόνο για γυμναστική λόγω πολλών υποχρεώσεων αλλά παρόλα αυτά προσέχει πολύ την διατροφή της και φροντίζει να γυμνάζεται όσο πιο συχνά μπορεί!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε